tisdag 18 november 2008

Hurra för Krille!


No country for old Bullet

Detta är mitt 150:e inlägg sedan jag debuterade i bloggosfären (love that word) i september. Jag ligger stadigt kring 300 unika besökare per dag och är rätt nöjd med min insats att sprida hatets diplomati i bloggosfären (can’t get enough of that word). Speciellt när det dyker upp mail från gamla vänner som, tragiskt nog, försvunnit in i minnets dimmigare delar:

”Googlade dig och hittade din blogg och blev helt fast. Det är som dina brev från förr minus tonårsångest = mycket bra. Kul att se att du håller stilen. (Tänker då givetvis särskilt på det senaste fotot.) Kollade in Sonic Ritual och Imperial Leather också, schysst musik!”

Jag blir glad att någon annan än jag själv Googlat mig. Och imponerad att min gamla vän hittat mig. Jag är extremt svårgooglad och mitt namn genererar ca. 10 000 bandyspelare.

Varför bilden? Jo, igår ifrågasatte Linnéa min frisyrstatus. Jag påpekade att jag ser ut som killen i Bullet som hon tycker är jättesnygg. Hon påpekade att det gör jag inte alls, utan jag påminner mer om den psykotiske mördaren i ”No country for old men”. Pja, inte så dåligt det heller.

Kuriosa: igår chockade jag mina medarbetare svårt när det kom fram att jag aldrig, aldrig, aldrig hört talas om Stefan Holm.
Jonas kommenterar:
”Oh, att inte veta vem det är är starkt. Särskilt då han, förutom att kamma hem en lastpall VM och OS-medaljer, även vunnit en säsong av ditt favoritprogram "På spåret".”

Lögn och förbannad dikt: jag har aldrig hört talas om detta ”spår”.

8 kommentarer:

Gran aka Jonas sa...

Jag skrev faktiskt "Oh, att inte veta vem det är är starkt." Skulle du bygga om meningen kunde du väl ha gjort det ordentligt till: "Oh, starkt att inte veta vem det är."

Men du gör ju uppenbarligen som du vill. Vem tror du att du är - Bo Summer?

bingo bratt sa...

Bloggarkiv
▼ 2008 (145)

Christoffer Röstlund Jonsson, a.k.a. 138 sa...

Såg det efter mitt inlägg. Men på instrumentpanelen står det 150. Well, well, inte mkt att göra nu. Live for the moment.

sojan sa...

Meh hallå: Christoffer 138 - inte så svårgooglat... Tror inte de har så höga siffror på bandytröjorna.

J. Rosén sa...

Krille. Jag skulle vilja ha din bitterljuva syn på filmen "What we do is secret", som för övrigt nyligen läckte ut på nätet.

Christoffer Röstlund Jonsson, a.k.a. 138 sa...

Oj, har den läckt? Tänkte på den förra veckan, att det var länge sedan man hörde ngt om den. Har inte varit klar typ i ett år?

Anal Elf Kid sa...

Fast man kan ju känna till honom för annat än sportgrejs. Betydligt mycket roligare är ju hans Obessive/compulsive disorders som gör att han alltid stod och tog en massa på sig själv och blinkade med hela ansiktet och var allmänt dampig innan han hoppade. Lite som "SISTA GÅNGEN!"-kärringen i Gitarrmongot fast han tar sig på snoppen istället. Och sen är han från Kil.

Dagger Deb sa...

finns jonas rosén fortfarande?