torsdag 9 februari 2012

Die Hard Ghost – HämningslöstInte just de här Ghost-boxarna, utan ett helt annat exemplar, vill min vän Viktor sälja. Mer info om denna extremt obskyra upplaga av det sönderhyllade debutalbumet, hittar du – här.

Är du intresserad av en snabb affär kontaktar du Viktor på INGENTING då han sålt den.

Hans exemplar – ett av trehundra tillverkade – är ospelat.

9 kommentarer:

Micke sa...

Helt apropå inte det här inlägget: Jag behöver en vektorversion alternativt högupplöst BATHORY s/t-get. Jag tänkte brodera den på en jeansväst och för att göra brodyrkortet behöver jag ett hyfsat original. Om alla bootleggare klarar av det borde jag, men det gör jag inte, så du som är journalist kanske kan? Jag kan bjussa på en likadan väst för besväret om jag får tag på en till svart jacka att demolera.

Herral de Santina sa...

@Micke: Men... Räcker det inte att att ta ett högupplöst foto av LP-omslaget?

Micke sa...

Borde kanske duga om man är lite noga så det inte blänker och håller på. Får prova, men smidigast vore om nån annan gjorde den jobbiga delen. I'll keep you posted.

Herral de Santina sa...

Jag kan testa om det är ok att den är gul.

Micke sa...

Jotack gärna, det går bara fint oavsett vilken färg den är (Skrytpelle ;) ), en vit har jag såklart själv så om det går illa får jag styra upp det på egen hand.

Herral de Santina sa...

Men jag fattar inte vad du då ska ha mig till. Men lalla ditt email så kan jag se om jag får en tillräckligt bra bild.

Johan Eklund sa...

Rimligt/orimligt?

Johan Eklund sa...

Men vafan, skulle ju med en länk: http://www.ebay.com/itm/GHOST-MASSIVE-VINYL-COLLECTION-13-x-OPUS-EPONYMOUS-and-ELIZABETH-7-RARE-/250999267100

Micke sa...

Ingår mattan?