torsdag 29 mars 2012

Poser disposerIdag på Aftonbladets kultursidor förklarar jag varför Timbro och KD är simpla posörer. På papper ovan. På internet - här. Vill du läsa artikeln som är upphov till allting, gör du det på internet - här.

Imorgon ska jag tydligen vara med i "Studio ett" i Sveriges radio för att prata om detta brännande, tunga ämne.Dagens outfit: t-shirt från Anti Cimex, mössa från DC (staden), varsityjacka från Stadsmissionens nittiotal.

Det är ju trots allt Vecka: Hard Core.

4 kommentarer:

Ron Obvious sa...

Framför allt svider det i ett gammalt paganhjärta att se Johan Ingarö påstå att hårdrocken är apolitisk för att sedan lista de politiskt våldsallvarliga Skyclad bland sina favoriter. Det får mig att vilja intala mig själv att han började lyssna först efter att Martin Walkyier lämnade bandet till följd av sin svåra fattigdom och därmed dömde bandet till en framtid som ölosande pubnarrar, ja, så får det bli.

Herral de Santina sa...

Dagens formulering: "ölosande pubnarrar". Snyggt!

k sa...

guilty of being right, som Slayer säger.

verkligen att vara rebellisk och gå emot strömmen att vara höger och liera sig med 1%en trots att man är relativt fattig själv ;)

Karl Svavel sa...

Fy fan, ställ aldrig upp i Studio Ett mer. Brukar ofta lyssna på programmet men idag hade de bestämt sig för att ha ett lustigt inslag och tog aldrig frågan på allvar över huvudtaget. Inslaget avslutas med skrockande från Tegner och Mötley Crue, bisarrt.