fredag 10 oktober 2008

Sex action? Eh, nej tack.


Det här är Phil Lewis, 51, i L.A. Guns, fångad in action igår kväll på Göta Källare. På bandets självbetitlade debut från 1988 personifierar Phil den obskyra terrorist chique goes street glam-looken. Med spretigt tuperat, korpsvart hår och pandasminkning lutar sig sångaren slappt mot en låda, nonchalant hållandes en av den urbana gerillavärldens mest tidlösa accessoarer: en UZI. Den mörka skjortan är omotiverat långt uppknäppt, de übertajta skinnbyxorna sitter där de ska. Den unika korsningen av en judisk bosättarextremist och Hollywoods dekadenta trashstil är ultimat. Och nu, 2008? Sara Palin efter en allvarlig botoxattack. Ridå.

Förresten är jag rätt säker på att Phil under ett av setets tidiga låtar spontant utbrast ”Dachau!”.

Förresten igen: På bilden syns även Steve Riley. Han är fortfarande cool.

2 kommentarer:

Pelle Gunnarsson sa...

Steve Riley om någon ser ju ut som sju svåra år!
Var det bra dårå? På_riktigt alltså?

Herral de Santina sa...

Visst såg Steve sliten ut, men på ett coolt sätt. Inte som en plastikopererad pantertant. Plus att han, faktiskt, är en underskattad trummis. Då å då fick han till jävligt bra och svängig 4-takt. Bonus: Han har ju fan spelat på 3 Wasp-skivor.
På det hela taget var giget helt ok. Fast rätt trött. De spelade allt långsammare än på skiva + att Phil var otroligt seg på scen.