torsdag 28 juni 2012

”Mensvärk! Mensvärk!”

Jag har en rimlig herrbekant – på lagom avstånd –som heter Kenth Philipson. Nu har Kenth, eller Lord K Philipson som han kallar sig i musiksammanhang, skrivit en reklamlåt till Ipren i hopp om att vinna en tävling. Den är femtiosju sekunder lång och sorteras med största sannolikhet in i facket death fucking metal.

Den går så här:Om Kenth, eller Kenth Arne Göran Daemon Floyd Philipson som han heter till fullo, vinner tävlingen får han femtiotusen kronor.

Jag har inte en aning om vad han skulle lägga femtiotusen kronor på. Förmodligen tribaltröjor, skäggvårdsproduktet. MMA-biljetter och än mer orimliga produkter. Men jag tog chansen och gick in och röstade på
Ibuprofane och deras renshit ”I.P.R.E.N.”.

Gav den fem pluppar i betyg. Gör det du med.

Gå in på ipren.se/jakten och leta reda på låt nummer 294. Rösta! Och sprid, sprid denna länk och info för internets våldsamma stormbyar. Låt de sociala mediernas alla holocaust winds föra till seger.

Kenth är en vinnis! Och så även Dan Swanö, som i ett rasande tempo growlar välartikulerat om mjuka kapslar och mensvärk.


Kenth med Pete Doherty på Getaway Rock, 2010. Kenth till höger.

7 kommentarer:

smegMMA sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
smegMMA sa...

Jag vetefan vad du snackar om. Jag ska inte ha cred för den här fantastiska biten, det ska du ha. Du är tr00. Jag bygger altanstaket. Låt mig vara. Fy fan vilken hit. Ta hit vinsten. Stork risk. Tack för pluggen, rackartuss.

DK sa...

Hittar låten men fattar inte hur man röstar!

Herral de Santina sa...

DK: Klicka på hur många stjärnor du vill ge i betyg.

Daniel sa...

Gillar solbrillebrännan på Lord K. Skitstora solglajor ftw!

smegMMA sa...

Då ska du se brännan nu efter 12 timmars byggande av altanräcke och målning av vedbod. Med solbrillor. Jävla rätt.

Fredrik sa...

Äntligen börjar det bli ordning på reklammusiken!