tisdag 17 juli 2012

Detta liknar en mental status i permanent dvala


Direkt efter Getaway Rock hamnade jag på landet, i en liten röd stuga, bland mygg och sniglar och barn och slappa uppsyner och Camparijuice och utan stabil uppkoppling till Verkligheten.

Därefter debuterade jag som cykelhjälmsanvändare i syfte att föregå med gott exempel.Allt ovanstående upplevde jag som orimligt overkligt och ovant. Därför började jag med Instagram för att överleva - där heter jag @crj138. Anslut.

Ytterligare överlevnadsstrategier inom den närmaste nedsläckta framtiden innebär att jag spelar skivor två gånger denna vecka.

Först nu på fredag med Ika på Brooklyn Bar, klockan 22 till 03. Sedan nu på lördag intar den märkligaste dj-sammanslutningen någonsin samma lilla bar, samma tid: jag, Fredrik Strage och Kristofer "Hipster" Andersson.

Det kommer att gå åt helvete. Vad ska vi spela? Vem kommer att överleva och vad kommer att vara kvar av oss?

För att lugna nerverna under min halvdana bloggsemester kan ni tänka på denna journalistiska bragd...


...som får mig att sukta efter detta:Väl mött.

Soundtrack: Synth.

5 kommentarer:

Anja Wettergren (Wren E. Gade) sa...

Den dar "man"-bilagan alltsa... Eh, men ar det ett skamt eller? Morkret sluter sig.

@crj138 sa...

Inte ett skämt! Köp idag!

Johan Eklund sa...

Väänta nu. Du dissar fejjan, men ansluter dig till Instagram-skiten ungefär när halva världen börjat spy på skiten? Intressant selektivitet.

Martin sa...

Godkänd cykelhjälm, verkligen?

Linn sa...

När jag kmr fram till kransen på väg hem fr brooklyn bar, DÅ kommer jag på det. Det är inte för hc-banden jag kände igen ditt ansikte så extremt jävla mycket. För DÅ äntligen föll poletten ner, kände igen dig för att du är min favvolokalkrönikör såklart !!! Trist att jag inte kom på det tidigare å kunde hälsa det personligen! Tänker fortf tillbaka på punkpulkan ibland o ler:)