söndag 5 februari 2012

Fuck you, fiskätare vol. 138 (för tusende gången)


En tom helg, lika kylslagen inombords som utombords. Få ljusglimtar. Ja, inga som helst faktiskt, då Saturnalia Temple ställde in sin konsert. Satan kom inte till Sundbyberg denna gång.

Så jag utnyttjar nedsläcktheten till att testa nya recept. Som ovanstående, signerat Djurens rätt. Jag är mycket nöjd med fuskfiskgratängen, även om jag i framtiden ska testa den med något sorts sojakött istället för hemrökt tofu. Got tzay? Ja, varför inte?

Läs receptet lätt och smidigt - här.


Jag körde på smaksättningen med dijonsenap och gräslök. Det blev en gudomlig sås. Jag älskar sås.



Den blev så god att jag dagen efter upprepade mos/sås-succén igen, fast denna gång med fuskfiskpinnar. Såsen. Såsen!

Soundtrack: Inget. Inget kan tonsätta det luftslott som existensen är.

5 kommentarer:

Jonna sa...

"Såsmat är den bästa maten."
Mitt barn är fem år och har även namngett en, av mig, framslumpad sås till "parfymsåsen"

necrovore sa...

vaddå tom helg? obnoxious youth kammade hem utmärkelsen bästa punk på manifestgalan. hahaha... tacktalet hittar du här: http://www.youtube.com/watch?v=XAZzwhE9-p8

David sa...

Gratängen såg god ut så jag apade efter, står i ugnen nu!
När får vi se 138ans matlagning i web-tv?

David sa...

Med facit i hand: gratängen är mycket god!
Gick loss på veganprodukterna eftersom sonen är magsjuk (undvika laktos) så då blev det detta.
Fasen vad dyrt det är med soya. och havreprodukter förresten! Rena lyxmaten!

S Can sa...

Herregud?! Äter du sådan här skit?Ser ju ut som en spya utanför Pub Anchor en löningshelg. Skillnaden är väl att spyan där är godare.