torsdag 25 juni 2009

Bombus a-go-go

Att läsa morgontidningen ger mycket ny information.

Exempel 1: Marie Plosjö är tydligen ”konstnär”. Eftersom ribban för mänsklighet i och med detta sänks ytterligare, tar jag tillfället i akt och väljer en ny kategori till mig själv: livsstilscoach. Det är svenska och engelska i en enda titel, ingen vet vad det innebär, ingen vet vad du duger till men alla är villiga att betala massa stålar för dina tjänster etcetera. Ungefär som Marie Plosjö. It’s super awesome perfect!

Call me – Krillebus löser ditt livsstilspussel.

Exempel 2, och detta är av yttersta vikt: Bombus, ett av Sveriges främsta nu existerande band och det bästa som kommit från Göteborg sedan Anti Cimex, spelar tydligen i Sthlm nu på lördag. Jag är då alltså inte här eftersom Sonic Ritual spelar på Peace & Love, vilket jag förbannar enormt. Alla som är kvar i stan måste dock gå exakt precis hit och få sig en rejäl lavett med urtidsödlerock.

Vi håller på att arbeta på en The Bomubs Gås Ritual i slutet av juli. Med andra ord: Sonic Ritual och Bombus tillsammans på Klubb Gås. Håll tummarna.

Uppdatering
Exempel 3:
De skriver om Fashion Rocks, den kriminella styggelsen som jag skrev om här. Läs om Veronica Maggios menlöst modekorrekta Mjölbyhaka. Like, it's gonna be super awesome perfect! Like, fashion and rock’n’roll. Like, super awesome fascist rock!

Inga kommentarer: