söndag 22 januari 2012

Refused are (fortfarande) fucking deadJag skrev några rader om ett killband som – vare sig jag vill det eller ej – betytt mer för mig och min uppväxt än de flesta andra killar.

Ni hittar texten på internet – här.

…och nu försöker jag skriva en krönika utifrån att jag är Marcus Birro, samtidigt som jag inser att jag tappat blocket där vi skrev ner alla låtar under gårdagens dj-massaker. Deppigt då det var ett pass på fyra timmar utan paus. Dock inte så deppigt som att någon klåfingrig bov avslutade kvällen med att stjäla Ikas telefon och Ipod. Lågt, ditt svin.

Men så här såg vi ut i alla fall.

Förfest i (o)rimligt sällskap hos Björn.

Underfest ett av Kristofer. Kudos.

Underfest två av Lisa. Kudos.

Modeförebild: Ultima Thule går med i Guardian Angels på sjuttiotalet.

7 kommentarer:

inzi sa...

de som har engelska som modersmål använder inte kudos i varje fras, snälla, variera dig lite då du ändå är intressant i övrigt

Anonym sa...

Men sådär ser du ju ut hela tiden!

@crj138 sa...

Nja, baskern är lite special ocations.

Sulla sa...

Hur gör folk som har svenska som modersmål då?

iPhones går ju ofta att spåra. Vet inte riktigt hur man gör, men det går nog att googla sig till.

@crj138 sa...

SUlla: Iphone? Det här var typ en Nokia 3310 från Dackefejden.

Sulla sa...

Sorry, jag som är church of apple-skadad och glömt att det finns en verklighet som inte är tillgänglig via AppStore. Men det gör ju stölden ganska absurd. Det är ju som att stjäla ett Playstation 1.

Nåja. ZOG vet iaf jämt var min telefon är. Och nu ska 49ers vinna.

k sa...

Är personligen rätt tveksam till Refuseds återförening av flera anledningar:
Bandet var mer än bara musik, de fick mängder av ungdomar att engagera sig politiskt och ifrågasätta sin omvärld. Jag tror tyvärr inte att ett återförenat Refused, där flera av medlemmarna övergivit vissa av de centrala politiska ståndpunkter som förknippats med bandet, kommer att inspirera någon, förutom skadeglada/ironiska ungliberaler.
& andra sidan tror jag det kan bli bra spelningar (fast än jag anser att musik ska spelas i små lokaler) Förutsatt att David kan hålla sig drogfri.
Tillsist alla som skriker sell-outs: Hur många av er propagerar fortfarande för socialism? Är veganer och sXe? Hur många av er försöker inte få er arbetsgivare att betala högsta möjliga lön?
Jag hoppas verkligen att gaget för festivalerna är fetare än vad som angivits, fick inte Chemical Brothers över 2 milj för att vända plattor på Hultsfred 97?
Sörj inte organisera er….