måndag 9 januari 2012

Vakttornet?
Göran Hägglund?
Påven?
Ayatollan?
Dagens Nyheter.Hellre drogad med psykiatri och kemi än med gud.

13 kommentarer:

henry fiat sa...

som pappa till en son med ADD, som efter närmare 15 år äntligen har fått medicin som fungerar och gör honom lugn och eftertänksam så blir man så in i helvete förbannad på den där idioten.

Vidare blir man nästan lika förbannad på hur man kan publicera en sån rappakalja som består av överdrifter och rena lögner från början till slut.

Fredrik sa...

Religion gör ju mycket bra för människan.

Dn gör väl ungenfär lika mycket bra...

Nej.

Anonym sa...

Skriv nått om Refuseds återförening istället.

@crj138 sa...

Vad finns att säga?

Anonym sa...

En hel del.

Daniel sa...

Apropå Refused kan man ju tycka att de borde köra återföreningsspelningen på någon annan festival, typ Chaos in Tejas. Då hade de varit mer i sitt rätta sammanhang. Jag menar, spela på samma festival som Swedish House Mafia (?!), Pulp och Jimmy Cliff? Petitesser kanske, men ändå.

@crj138 sa...

Chaos in Tejas är alldeles för liten festival för Refused. Vare sig publik eller pengar räcker till.

Sulla sa...

"Gud och evolutionen har inte skapat barn för att de skall sitta stilla från åtta till tre. Det klarar de bara efter hård tukt från...familjen skolan och religionen."

OK. Så religionens roll är alltså att gå emot guds vilja? Makes jävligt mycket sense, asså.

Anonym sa...

haha i indien finns inte adhd, i iran finns det inga bögar, lustigt nog kommer den konspirationsteoretisk anti-psykiatri propaganda ofta ifrån vänsterhåll samt scientologer

k sa...

Självklart finns det barn med de mentala störningar som nämns i artikeln. Det ligger samtidigt något i att det finns ett ekonomisk i intresse i att vidga patientgruppen, samt att det är ett enkelt sätt att genom att ställa en diagnos förklara ett icke önskvärt beteende på. Därför misstänker jag att man i vissa fall ställer en diagnos på tveksamma grunder. Precis som med vissa av tvångssteriliseringarna.

Ang. Refused, om de nu ska återförenas hoppas jag de åtminstone får lika fett gage som swedish house mafia. Annars ser jag inte poängen. Live kanske det blir ok? ideologiskt verkar ju killarna ha slängt in handduken i alla fall. Sen 2001 har väl Dennis enbart talat i media om att "alla uppfattar honom som killen som pratar politik" utan att för den skull så vitt jag vet? prata just politik
rock for sustainable capitalism
http://www.youtube.com/watch?v=4Vm6xL6Bj-U

Josa sa...

Asså, ni fattar väl att han skriver "Gud och evolutionen" som ett uttryck? Annars hade han förstås nöjt sig med antingen kreationismen eller evolutionsläran.

Martin sa...

Henry fiat: kolla upp kostkänsligheter (inte samma sak som allergier) och information om självhjälpssjukgymnastik på t ex nashvillechiropracticneurology.com. Det har hjälpt mig som har diagnosen mångdubbelt mer än dråger. Dock finns det ju annat bra att hämta i psykiatrin.

fredrik sa...

refused får en half miljon dollar för coachella-giget

detta enligt live nation