söndag 1 januari 2012

We rule you, we fool you, we do Krokodil for you


Cornelia, Linda, Fredrik, Kristofer. Just utanför bild: Bianca Bulldozer, Olivia Obliteration, Promoe.

Kartellen träffas och beslutar om de två mest definierande ögonblicken i Stockholms innekretsar de senaste tio åren. Varsågod.

#1. 2002. En känd mediaprofil röker PCP med Andrew W.K.:s kompband. Tio år senare tittar landets rockjournalister tillbaka och undrar hur i helvete de alla kunde kröna en amerikansk Magnus Uggla-kopia till den hetaste skiten sedan den hetaste skiten. Att det var första – och än så länge det enda kända – tillfället som det röktes PCP i Stockholms innekretsar, står dock orubbat kvar som en monumental och ornamental händelse i vår samtid.

#2. 2011. Sebastian Suarez-Golborne, ansedd som Sveriges bästa taktmixare, spelar skivor på restaurang 1900. Han spelar sextio minuter högerreaktionär, nyföddkristen, patriotisk, överproducerad, miljonsäljande amerikansk mainstreamcountry. Alla hatar det. Men detta har aldrig tidigare gjorts i Stockholms innekretsar och anses därför vara epokavgörande.

Vad vi ser fram emot för milstolpe under 2012:

Fireball ersätts av Krokodil, en ny superobskyr rysk drog som beskrivs som ett mycket, mycket billigare heroin. Krokodil injiceras och äter upp huden på brukaren, vars livslängd brukar beräknas till två, tre år. Amputation av kroppsdelar på grund av kallbrand är mycket vanligt.

Oklart vad fördelarna är.

Introduktionen i Stockholms innekretsar gör att inom två år står en enarmad Nöjesguidenreporter på Kåken och spelar Eric Saade-remixar (utan att taktmixa). Detta har aldrig förut gjorts i just Stockholms innekretsar och anses därför vara fullständigt avantgardistiskt.

Slut på protokoll.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kan va det bästa du skrivit!

Info Junkie sa...

Om medlemmarna av Stockholms innekretsars kroppar börjar äta upp sig själva så blir jag tvungen se det som ett bevis för att det finns någon form av kosmisk rättvisa trots allt.

Anonym sa...

Grattis. Du har lyckats posta det sjukaste jag sett på nätet, alla kategorier. Krokodil. Nu är världen extremt mycket fulare och vedervärdigare än innan, vilket jag trodde var omöjligt. Zombies på riktigt, faan trot. Krokodil 2.0, som kommer sedan, kanske råkar ha extrem våldsamhet som bieffekt. Och resan till en levande mardröm tar då lika långt som att ta sig ner till någon av berlins värre delar. Eller sveriges... Lägg till detta att alla europeiska befolkningscentra inom en tioårsperiod kommer se ut som london i somras... Hade någon sagt till mig för tio år sedan att "om tio år komer du kanske kunna komma att uppleva en riktig zombieförintelse"...osv...