onsdag 29 februari 2012

"We were like one, yeah you and me/As close as friends could ever be/But times do change and so did you/And there wasn’t a thing that I could do”Feel the darkness, my old friend.

Inköpt på Umeå Midnight Festival 1993 av Robert Becirovic. Pris: Tvåhundra kronor. I många, många år var jag och tröjan oskiljaktiga. Det fanns vänner ute i landet som inte kände igen mig utan den.

Jag poserade till och med i den i en, för nittiotalet, välkänd publikation - naken från midjan ner. Det tyckte inte mamma kul. Speciellt inte när hon kom till Sundsvall för att träffa mig, och arrangören som bokat mitt dåvarande band använt Ankeborgbilden för konsertaffischen.

Hela Sundsvall har sett min kuk.

Men nu har tröjan legat nedpackad sedan länge. Tills nu. För dagens trip tillbaka till livmodern kan jag inte tänka mig att bära något annat.

5 kommentarer:

D-takt & Råpunk sa...

du hade exakt den där tröjan första gången vi träffades också, typ 15 år sen. "kontaktannons" fotot är det nog inte bara hela sundsvall som sett då det även florerade i diverse hc-zines på 90-talet.
en annan ska precis till att sätta sig i vrålåket och köra uppåt i landet så jag antar att vi ses i pitten ikväll.

k sa...

now I am back and I am Re-fused eftersom hardcore enbart är för folk på gästlistor..synd hade varit fett att se Dave eXit med hårda tider

Tomasz Swiesciak sa...

Du ser ovanligt nyrakad ut.

Anders sa...

Du ligger ute på youtube. Refused+onsdag+scharinska+crowdsurfa+138.

Johan sa...

Jag måste var den enda i stan som inte kände till denna "hemlighet" :)
Kul video, mer för publikens eufori snarare än bandet på scen. Är det ett icke-misantropiskt lyckligt leende jag ser på dig 1:25 min in i videon? :)