fredag 11 november 2011

Fångad av en storm av stress (i Alby)


Ovan ser ni varför IJCHE har förslummats den senaste veckan. Annika tog tillfället i akt och förevigade min nya glamorösa arbetssituation där jag suttit tolv timmar per dag ute i en gigantisk tv-studio ute i Alby.

Där har jag förberett material som ska anfalla internet när tiden är inne. Du kan, om du så vill, säga att jag arbetar med internet utan att ljuga det minsta.

Jag hyser föga tvekan om att nittionio procent av de som följer IJCHE kommer att avsky mitt nya jobb.

Men är du en person med Facebook är du välkommen att trycka gilla – här. Och har du Twitter är du välkommen att följa – här.

Jag hyser inget agg mot de av er som gör varken eller.

Ironin är att för lite mer än ett år sedan dök det upp en bisarr splitsingel i min brevlåda. Vinylen var så uppknullad att min vän Fredrik skrev en krönika om den. Och nu jobbar jag helt plötsligt med en av artisterna på den skivan. En mycket trevlig kvinna. Det vi har hunnit umgås så här långt har gett mersmak.

Liten värld, eller hur?Idag firade jag en intensiv jobbveckas final med lite livsnjutande på egen hand. Mitt på dagen, dessutom! Stark tobak!

7 kommentarer:

So What ! sa...

Nått att lyssna på i stressen: http://www.youtube.com/watch?v=1tTxQBbn2UI

Petri sa...

Void plattan ska inhandlas imorrn, yesss!

Herral de Santina sa...

Petri: Strand sen?

Petri sa...

Japp! Ses där?

Herral de Santina sa...

Givetvis.

Metal Shrine sa...

Welcome to da hood! Har nu i år jobbat 15 år i Norra B´s skolbransch. Bodde till och med i Alby i 2 år. Things have changed, om man säger så.
Hail Carola!

Anonym sa...

Carola alltså. Helvete, du ÄR nog den orimliga kristendomens förkämpte trots allt.