måndag 22 september 2008

Q: Hets? A: Hets.


I bekantskapskretsen är jag inte känd som en direkt tålmodig människa. Intensiv, stressig, rastlös, adhd-liknande och hetsig, helt enkelt, är ord som brukar användas för att beskriva mig. Men de finns de där ute som slår mig med hästlängder. Följande är en helt autentisk mailkonversation mellan mig och en kille som köpt en sak av mig på Tradera. Jag brukar alltid vara extremt snabb på att svara på mail, men inte ens jag kan tillfredsställa den här snubben. Inget har ändrats förutom det som jag har anonymiserat för att skydda de inblandade.

Köpare kl 10.32: Hej! Har du skickat XXX? Jag har inte fått den än!! Hade nästan glömt av den...
Krille kl 10.57: Den där är skickad sedan väldigt, väldigt länge, till adressen som stod på tradera.

Här går jag iväg och, tja, jobbar förmodligen. Jag befinner mig ju trots allt på jobbet.

Köpare kl 11.07: Hej igen, Fan va synd. Då har den kommit bort på posten!! Det har aldrig hänt att något strulat för mig på tradera tidigare.
Köpare kl 11.10: Är du säker på att du skickat den... jag menar du säljer mycket på tradera. Det kan vara lätt att glömma. Jag vill inte strula med detta men det är en ren princip. Annars skiter jag i det, jag menar det kostade inte så mycket. Men jag är tveksam till att posten strulat bort skiten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Krille kl 11.32: Jag ska dubbelkolla när jag kommer hem så jag verkligen skickat, men jag är 99.9% säker på att jag har det.
Köpare kl 11.32: Hej igen! Får jag inget mer svar än så? Eller ska du försöka slingra dig? Jag blir så jävla trött på såna velare som du.... Hymlar du lika mycket med dina åsikter om Stalin också?? Nu lägger jag ner. Orkar inte mer. Jag skiter i detta nu.
Köpare kl 11.33: ok jag ballade ur i sista mailet. Ursäkta.
Krille: kl 11.34: eh, är du allvarlig eller?
Köpare kl 11.37: Nej jag ballade ur lite. Men hade jag haft en bild på en ung Hitler eller Beria på min blogg så hade jag nog skämts lite... Stalin verkställde ju för fan svältkatastrofen i Ukraina. Eller har du glömt det?? Man kan vara punk och DIY och ändå inse vem stalin var..
Krille kl 12. 53: Jag är fullt medveten om Stalins illgärningar. Jag är även medveten om att du förmodligen tar min blogg på lite väl stort allvar. Dock vill jag också påpeka att jag även har en bild på Hitler. Helgarderat.
Köpare kl 16.36: Det är lugnt. Nu är elden släckt. nO HARD FEELINGS.
Krille kl 17.26: det här ska jag blogga om...
Köpare kl 18.41: haha..underbart.

3 kommentarer:

The Fat Controller sa...

hihi.

Anonym sa...

Herre min jävla skapare...Skicka ett paket med skit till människan. Moget, jag vet...Jag blev fan stressad bara av att läsa det där.

Andréas sa...

Haha roligast är nog när han lackar ur och skriver "Jag blir så jävla trött på såna velare som du.... "