lördag 1 maj 2010

Invasionen på Debaser: En odyssé i realism, rött hår, sexiga basister och orimliga uttalanden


”Leather and sweat fills the atmosphere.” Utifrån M.I.A:s nya video diskuterar Ika och Mattias för- och nackdelar med att vara rödhårig.
I ett extremt rött rum.


”There is no real music/And I’m just shoutin’ and screamin’.” Invasionen. Fantastisk rytmsektion.


”Realism is what we're preachin.” Om jag fick välja en i det här bandet att ligga med skulle jag välja att ligga med den här snubben. Stilrent stuk längs hela linjen, spel- såväl som modemässigt.


But after the gig is my true bender/Every shake back to me goes/Poor lambs/This is a fucking slaughter.” Debatt i ett rött rum med rikliga mängder öl och gamla ketchupkladdiga pommes frites.
Mattias:
Kleerup, är inte det han som gjorde en bra låt och sedan gjorde ett helt album med låtar som är exakt likadana? Den med Titiyo är i och för sig jävligt bra. Men det är tack vare henne. Titiyo är fan jävligt frän. Ska du se Deicide i Gävle i sommar? Jag skulle mycket hellre se Titiyo än Deicide.
André:
Yes yes.

3 kommentarer:

Andréas sa...

Hur var Invasionen live? Utöver den fantastiska rytmsektionen? Såg just att de spelar på West Coast Riot och det kan ju bli kul.

Herral de Santina sa...

Inte min musik direkt. Men live fick det ett helt annat punkdriv, som jag uppskattade. André är en fantastisk trummis och Dennis är Sveriges bästa frontman.

Andréas sa...

mmm kan tänka mig det, lyssnade just igenom hela skivan i sin helhet och det finns ett par spår jag tror kan bli bra live.