söndag 23 maj 2010

Sometimes good vinyl happen to fairly decent
trve pvnk metal kvlt peopleJag har blivit lädermäklare. Min vän Satoru på Boy Records har länge varit på jakt efter en skinnpaj modell trve pvnk metal kvlt. Vi har tillsammans, på var sin sinda av planeten, finkammat Tradera i jakten på en äkta Petroff. Problemet är att skinnjackor av klassiskt snitt fortfarande är varje trendig fashionistas våta dröm. Och då Satoru är petite så tävlar han mot varenda svensk modebloggerska med rika föräldrar på Östermalm om det sällsynta, svarta guldet.

Till slut gick det och jag ropade hem två Petroff. Första för ett rimligt pris, den andra för en fullständigt orimlig slutsumma. Men Satoru är nöjd och lycklig. Som tack styrde han lika åtråvärda vinyler åt mitt håll:

Lip Cream ”S/t" LP (1989)
Ground Zero "Etherealize” 7" (1986)
Ground Zero ”Gate of death" 12" (1987), inklusive splitliveflexisingeln med Jurassic Jade.

Svenskt läder mot japansk vinyl – globalt kulturutbyte i sitt esse.


Hon kan inte läsa eller skriva men har redan full koll på vad som gäller i modebloggarnas sfär. Tårta och fuskläder – det är det bästa.
Tack än en gång tant Stina.

Fredagens konsert? Senare.

3 kommentarer:

dio sa...

hur pk är det med läder?

@crj138 sa...

Inte fullt så opk som att klubba sälungar, men ganska långt ifrån lika pk som tofufrossande. Jag har personligen inget problem med att köpa begagnade läderjackor då resursåteranvändandet väger tyngre än det döda djuret. Men jag har full förståelse för de som inte tycker at det är ok.

Hetsapan sa...

Det är fuskläder!