onsdag 29 april 2009

We’ll put semen in the eye sockets of Peter SundeSamarbete med stenrik nazist – check.
Claima Robin Hood, tjäna miljoner, skita i skatten – check.
Spottloska i ansiktet på förälder som fått sina barn mördade – check.

Mitt förakt för Pirate Bays rättshaverister stiger för varje dag. Likaså med den åderförkalkade svennepöbeln som stöttar dem.
Homer sa det bäst:
”When will people learn? Democracy doesn’t work!”

Integritet på Internet? Vi har inte förtjänat det.
Yttrandefrihet? Vi har inte förtjänat det.
1984? Bring it on. Josef, kom tillbaka. Allt är förlåtet.

Just nu i Sthlm: Promoe pratar veganism på The Voice och Anna Odell stirrar ut Goth-Henrik på tunnelbanan.
Apokalypsen lurar Lovecraft-liknande kring hörnet.

33 kommentarer:

Mattias Indy Pettersson sa...

Trams. Hanne Kjöller kör på med sitt skitsnack som var och en som är någorlunda insatt i frågorna med lätthet kan avfärda som just trams. Större delen av hennes ledare bygger på missuppfattningar och okunskap.
Den åderförkalkade svennepöbeln går dock säkerligen igång på det hon skriver...

http://tianmi.info/blogge/posts/09/04/29/Kjollers-associationstrams/

Johan Apel Röstlund sa...

tack,
äntligen någon som tar bladet från munnen angående fjantarna bakom piatbay.
det skjuts helt klart för lite i Sverige...

och om Promoe, honom pallar jag inte heller...

Herral de Santina sa...

…eller så är det den där bloggen som e trams. beror på vem man vill tro på. gällande obuktionsbildsprylen så ägnar den där bloggen på trve rättshaveriststylee med retorikdribblande. you say tomato, i say tomajto etc etc etc.

jag har helt enkel så extrem extrem extremt lite respekt för de där snubbarna att det inte ens finns på skalan. fuck jävla off, idioter.

Herral de Santina sa...

jesus, vad är det för förstaklassare som skrivit det där?

Kim Gordon sa...

Bara trams, som sagt. Tjänat miljoner? Nåt belägg för det? Nä.
"Publicerat bilder på mördade barn"? Nope. Nån annan gjorde det och TV4 trissade upp intresset bland pöbeln. Vari består retorikdribblandet?
Samarbetet med nazisten? Sunde och svinet i fråga känner inte ens varandra. Deras servrar stod i hans hall, och han var vid nåt tillfälle sugen på att vara med i verksamheten, men det blev inget av det.
Som Indy säger, är man någorlunda insatt så inser man att det bara är smörja Kjöller skriver för att vända folk mot något hon uppenbarligen inte gillar själv.
Hanne Kjöller, fuck jävla off. För att använda 138-retorik.

Och man behöver inte ha nån respekt för TPB-snubbarna för att tycka utvecklingen med IPRED, FRA, ACTA, Telecom-avtalet etc är jävligt fucked.

Herral de Santina sa...

Nåt belägg för att de inte tjänat miljoner? Nä.
Nåt belägg för att de är fula i ansiktet? Ja.

Herral de Santina sa...

"Och man behöver inte ha nån respekt för TPB-snubbarna för att tycka utvecklingen med IPRED, FRA, ACTA, Telecom-avtalet etc är jävligt fucked."

tvärt om. jag välkomnar kontrollsamhället som sagt. bring it. vi får det samhälle vi förtjänar.

Kim Gordon sa...

"Nåt belägg för att de inte tjänat miljoner? Nä."
Nä, men då skriver jag inte en blogg och dömer ut snubben bland annat på grund av nåt som jag tar helt ur luften.

Men, jag glömde, DU ÄR 138! VEM I HELVETE ÄR JAG?

Puss

Anonym sa...

Svårt att komma in på dn.se nu på grund av ledaren.

Anonym sa...

du är ju bara en jävla pjatt, vem fan vill ha kontrollen dom inför?
din uppgivna attityd eller cyniska eller vafan är inte ens vädrig killinggänget på 90 something. det är bara jävla fjant. och vadå "folkpöbeln går på det" (eller vafan du skrev) det är ju du som är den pöpeln som sväljer all skit DN skriver.
antingen är du ju bara en lurad jävel eller så är du ju en nyliberal fjant och då är ju linjen dragen och det är skottpengar även på dej. hehe.

Herral de Santina sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Herral de Santina sa...

Kim: det e ok. försök komma ihåg det nästa gång bara, ok?

Anonym: ett väl genomtänkt inlägg. tack. mest för att ingen använt ordet "pjatt" sedan anderssonskans kalle pallade äpplen. obskyrt.

Johan Apel Röstlund sa...

haha
ända egentligt tråkiga i ledaren är väl att hon dissar de somaliska piraterna.
sätt piratebaysnubbarna på en båt till adenviken (?) och låt dem sjunka alt träffa dom riktiga piraterna.

Anonym sa...

haha det klädjer mej att du uppskattar ordet pjatt. blir full i skratt nu. vilket jävla ord.
/den anonyme

Daniel Josefsson sa...

Meh, palla bråka om Pirate Bay, det intressanta i detta inlägg är ju avslutningen: "Anna Odell stirrar ut Goth-Henrik på tunnelbanan."

Berätta mer! Det är väl psykot från Konstfack, va?

Blixt Gordon sa...

Hördu Kim Gordon.
Det ligger lite i sakens natur att man inte har belägg för hemliga konton i Schweiz.
Vad är mest sannolikt; att de som driver en av de mest besökta sidorna på webben drar in en helvetes massa pengar på det eller att de där joltdrickande war of warcraft spelande vita medelklass männen, varav en investerare i mångmiljonklassen, skulle göra det här ideellt.

Kommentarer som "Tjänat miljoner? Nåt belägg för det? Nä." är en kommentar man får relativt ofta i de här sammanhang av folk som i frånvaron av 90-talets docklands och frihetspartiet har funnit en varm moderlig famn i piratpartiet enfaldiga upprepande; gratis är gott, godisregn till alla, ALLTID.
DU vet att de har tjänat miljoner, JAG vet att de har tjänat miljoner.

Att bara kommentera det på det sättet du gjorde gör att du hamnar farligt nära ett begrepp som verkar ligga 138 nära till hjärtat; en rättshaverist!

Blixt Gordon sa...

Förlåt, frihetsfronten skall det vara.

Mattias Indy Pettersson sa...

Det är ganska skrämmande att debattnivån gällande fildelning fortfarande ligger på en åderförkalkad svennepöbelnivå tack vare Hanne Kjöller och telekompaketet 138:an (http://werebuild.eu/wiki/index.php/Vad_%C3%A4r_till%C3%A4gg_138_och_166%3F).

Av svaren på kommentarerna att döma avfärdar jag dock inlägget som en odyssé i grundlösa fördömanden och total ignorans, en mollusk, the game of the arseholes där telekompaketet (http://werebuild.eu/) har skrivit först och inte tänkt alls. Ett luftslott, helt enkelt.

Sålunda håller jag med Billy Butt här ovan: det enda av intresse i inlägget är Lovecraft.

Kim Gordon sa...

Blixt Gordon: Vad har dom tjänat alla pengar på? Dom svinskabbiga bannerannonserna som går ibland? För inget annat på siten kostar ju. Intäkterna därifrån räcker nog ungefär, som de inblandade själv sa, lagom till att täcka driftskostnaderna. Det är inte direkt några miljonindustrier som annonserar. Och en av världens mest besökta siter kostar nog en del att driva.

Och om du inte visste det: det finns hur många siter/projekt som helst som drivs av folk (joltcola-sörplande eller ej) helt utan vinstintresse. Det är oftast jävligt mycket roligare att driva en site utan att behöva ta hänsyn till annonsörers/finansiärers önskemål.

OK att gorma i en blogg om att folk tjänat miljoner utan belägg, men att åtala folk och döma dem till fängelse utan att behöva bevisa att dom överhuvudtaget tjänat en spänn - inte OK.

Anonym sa...

urk, åter ett bevis på att punk reducerats till lajvande för åldrande nostalgiker.

Blixt Gordon sa...

Kim Gordon: Du saknar uppenbarligen koppling till verkligheten. En site med 3500000 registrerande användare och med miljoners miljoner användare tjänar nog ganska bra på sina skabbiga banners. Hur många miljonärer skulle gå in och investera i ett projekt som var ett nollsummespel, nada noll st!!!

Jorden anropar min vän...

Sen kan du kanske försöka ta och läsa aftonbladets nätupplaga lite tydligare. De blev dömda för medhjälp till upphovsrättsbrott. Det är oberoende om de tjänade pengar på det eller ej.

För mig var det inte straff nog... lite street justice hade inte skadat i det här fallet då de där potentiella högstadiemassakerkillarna gömt sig länge nog bakom dataskärmen.

Kim Gordon sa...

Blixt:
Miljonären gick aldrig in, bland annat för det fanns inte nån affärsplan. Så, antalet investerande miljonärer är precis som du säger: nada, noll, zilch.
Visst har siten många användare, men kolla vilka som annonserar. Tror du att de företagen har råd med särskilt dyr reklam?

Kul att du anger Aftonbladets nätupplaga som förmedlare av den absoluta sanningen. Men visst, du har rätt i att de hade nog blivit dömda hursomhelst. Men jag lyssnade på rättegången och åklagaren tryckte hårt, utan att presentera några bevis, på att de skulle tjänat stora summor.

"Potentiella högstadiemassakerkillarna". Jesus, vem är det som behöver en reality check? Lugn, lugn.

Herral de Santina sa...

"pjatt"
"högstadiemassakerkillar"
jag lär mig nya ord på löpande band. mattias petterrson också tydligen, han har full koll på exakt hela mitt vokabulär.

anna odell vs. goth-henrik: ni får komma på konserten på lördag. då avslöjas vårt gemensamma konstprojekt.

dan sa...

"Anonym: ett väl genomtänkt inlägg. tack. mest för att ingen använt ordet "pjatt" sedan anderssonskans kalle pallade äpplen. obskyrt."

insändarsidan-på-close-up-retorik. skojigt? inte ens för tio år sedan.

Blixt Gordon sa...

Så vad hade wasa-entreprenören med det hela att göra? Med tanke på att de här killarna knappast betalar skatt eller registrerar något hos några myndigheter så tar jag det som en självklarhet att det är något skumt i görningen. Väntar spänt på hur tongångarna kommer gå när pengarna hittas.

Jag angav inte aftonbladets nätupplaga som källa... gjorde en sarkastisk anmärkning ang. din info.
Slå på sarkasmvarnarn för fean!

Om du inte tycker att de är potentiella columbine goth trechcoatare så titta på den här bilden: http://www.dn.se/polopoly_fs/1.812181!image/2420506961.jpg_gen/derivatives/article-landscape/2420506961.jpg

Just sayin...

"Jesus", måste du dra in religon. Skall inte world of warcraft nissar som tro på Oden eller Tor?

Mattias Indy Pettersson sa...

Självklart har jag koll på ditt språkbruk. Jag diggar ju din blogg, på riktigt alltså. Tycker du är en briljant skribent osv...
Men i det här inlägget är du ute och tandemcyklar rejält, och det har föga med retorikdribbling och rättshaverism att göra.

Anonym sa...

dan(dna?)
jag brukade(hypet/luftslottet dog när nuffran började bära paintboxlinnen)ladda ner obskyrt OCH japanskt ganska mkt.bara en parantes. f ö håller jag med den schwarte från skärsta.

/teenie-bella

Kim Gordon sa...

Blixt:
Haha, det var faktiskt en helt lysande bild. Nåt ondskefullt är definitivt i görningen.

Toba sa...

du blev ägd av en borgare, trist att se kompis. jag känner peter och inget av dina checks stämmer. det där om miljonerna hade gärna fått stämma i dessa arbetslösa tider dock :/

Mattias Indy Pettersson sa...

Ja, det där med miljonerna är spännande. Blixt Gordon VET att de har tjänat miljoner... 138 också.
Vilka annonser menar ni egentligen? Har ni ens besökt The Pirate Bay? Jämför gärna med Spotify.
Vem i helvete klickar förresten på - eller lägger ens märke till - banners? Svaret måste ju bli ALLA som besöker The Pirate Bay, enligt er logik. Grabbarna är ju miljonärer, liksom. Annonspengarna bara flödar in.
Konstigt då att ingen kan visa hur det har gått till. Det borde inte vara så svårt att bevisa.

Fan, det verkar ju skitenkelt att bli miljonär i dessa dagar. Jag ska nog börja släppa plattor och göra lite film också, försäljningen av sådant har tydligen ökat lavinartat sedan den första april enligt gammelmedia (DN!).
Vi syns i Melodifestivalen!

Herral de Santina sa...

Vänner, antagonister etc. Jag kan villigt erkänna att mitt inlägg här kanske inte var så genomtänkt. Det är lite så jag jobbar. Skriv först, tänk sedan, var impulsiv. Konsekvens? Ovärdigt. Jag har inga som helst belägg på att dessa Knatte/Fnatte/Tjatte-karaktärer tjänat en kr. Vad jag däremot har belägg för är att jag tycker att de är en bunt svin, varenda en av dem. Precis som jag tycker att deras motståndare, the biz, är en bunt svin. Så hela den här farsartade rättegången är egentligen bara som en enda stor bay of pigs-fadäs, vilket kanske är orättvist mot våra fyrfota vänner då jag trots allt gillar svin. I alla fall mer än jag gillar Peter Sunde och skivbolagsbranschen. Fuck jävla off till båda lägren.

Sedan var det ett jävla tjat om gammelmedia. Jag har inga problem med gammelmedia då alternativet är svammelmedia.
Blogge Bloggelito, en knappt skivkunnig rättshaverist?
Oskorei, en nazilajvare som slår T6:or och mäter näsrötter med lika stor entusiasm, och som kompenserar sin mikrokuk med ett krystat intellektuellt språk och rasbiologi?
Mohamed Omar, en fullständig och komplett religiös dåre som skulle avskaffa ALLA rättigheter och föra tillbaka samhället till 600-talet snabbare än du hinner säga ”Adolf Hitler byggde i alla fall bra motorvägar”?
Jag, en totalitär anarkist som samlar skivor, har ett gigantiskt ego och föraktar i princip alla som inte är jag?
Du? Nej, jag trodde fan inte det

Frihet: fungerar inte då alla människor är idioter.
Ännu ett väl genomtänkt inlägg signerat the number you love to hate.

Herral de Santina sa...

dan: jag gissar att du är den typen som skrattar åt sina egna skämt högt och länge, trots att ingen annan i sällskapet gör det. korrekt?

Mattias Indy Pettersson sa...

Oskorei och Mohamed Omar i all ära (jag håller med om mycket av vad de säger, men motsäger mig desto mer (precis som med dina inlägg) - jag förstår inte varför man måste se allt så svartvitt...), men nu var det väl dina grundlösa snedsteg jag ville kommentera.
Man vill liksom veta varför du hatar Knatte, Fnatte och Tjatte så in i Norden (är det bara för att de är fula?). Och varför du hatar the biz.
Som det är nu är det bara grundlöst, tomt prat, likt det där luftslottet du alltid snackar om.

Gammelmedia vs svammelmedia (bra ord!): Jag håller med, det spelar mindre roll vilket gränssnitt det handlar om. Det viktiga är vad som sägs och varför. Vem och var kommer definitivt i andra hand. Strage fick ju till ett lysande inlägg nyligen, för att ta ett exempel från gammelmedia:
http://www.dn.se/kultur-noje/kronikor/fredrik-strage-genom-att-ladda-ner-ett-album-flera-ganger-snuvar-man-artisten-pa-massor-av-kosing-1.851474

Skit samma. Jag diggar som sagt dig och din blogg ändå, trots att jag inte håller med dig alla gånger.
Det funkar!