onsdag 15 april 2009

Turné, dag 4: Malmö, en odyssé i bilder


I Skåneland stötte vi på en livs levande Rat Eyed Ghoul (liggande). Till vänster: en amerikansk fotomodell. Till höger: en dansk dito.


Goth-Henrik, Jona, Stina.


Linnéa, Viktor, Anton och Jens på efterfest hos Manuela. Jens körde varenda millimeter av turnén helt själv. När vi firade med öl, firade han med action rawk-reportage. Just utanför bilden: Klas Sandström skarvandes historier om Love i Scumbrigade ("4 taxibilar i 4 timmar genom Hamburgs Red Ligh District innan vi hittade honom!")


Manuela och Stina.

Manuela bor tvärs över gatan från Runkaren. Det är en man som, inför stora otäckta fönster och med alla lampor tända, brukar sitta och tokrunka i timmar framför datorn. Klas sa att han själv bevittnat det i 6 timmar, vilket efter att man dragit av det sedvanliga skarvandet landar på 3 timmar, vilket fortfarande är en väldigt respektabel tidslängd för att runka. När Manuela har fest samtidigt som Runkaren kör igång, brukar han bli själva fokus för uppmärksamheten, då hela partajet flyttas till balkongen och folk hejar på/skriker förolämpningar.

Jag hoppas vi får komma tillbaka till Malmö så vi får en chans att bevittna Runkaren in action.

Tack till: Manuela, Ronnie, Utkanten.

2 kommentarer:

Manuela sa...

Vi gjorde faktiskt ett väldigt halvdant försök att upprätta något sorts kontinuerligt tidsdokument över denne legend. En så kallad "Runkarn-blogg". Det blev hela fyra inlägg:

http://hemmalyan.blogspot.com/Dock med bild!

Herral de Santina sa...

Ha ha ha ha!

Vilken.
Jävla.
Bild.

Kudos.