onsdag 15 april 2009

Internationella 138-dagenNu på lördag sörjer skivaffärer världen över att deras tid, tyvärr, snart är till ända. Detta kallas Internationella Skivaffärsdagen. För att ackompanjera industrins lit de parade på ett värdigt sätt, snurrar jag glimrande musik på Sound Pollution (Sthlm) mellan kl. 11 och 13. Titta förbi och passa på att inhandla ett ex av Sonic Rituals debutsingel, självklart endast på vinyl och självklart limiterad.
Jag har full förståelse för att ni inte vill stödja mig. Men tänk på butikens anställda och deras hungriga familjer!

Stöd Sound Pollution – köp en Sonic Ritual-sjua.

Jag lämnar er med några ord från en man som gjort exakt precis det. Dessutom har han haft folkvett nog att skriva om det i dagens SVD. Varsågoda.

”Den som väljer att ge ut en sång på vinylsingel år 2009, som till exempel makalösa Sonic Ritual, säger med detta att han eller hon bryr sig lite mer än den som inte gör det. I en era när allt är praktiskt och tillgängligt är vinylsingelns fysiska irrelevans dess allra starkaste försäljningsargument. Den har till slut blivit just det lilla konstverk dess förespråkare, som just exakt bländande geniala Sonic Ritual, alltid har hävdat att den är.”
Andres Lokko

Sound Pollution har singeln redan nu, om ni vill undvika upplopp och våld.

3 kommentarer:

Mattias sa...

sjuan anlände med posten igår. fantastiskt bra. och munkjackan likaså, men nu får ni inte trycka upp fler av den så den förblir limited edition av 1 ex. visserligen blir det ju andra tryckningen då så det spelar ju ingen roll.

Tomas sa...

Äh, jag drar på världens största skivmässa i Utrecht istället.

Gladpack Peter sa...

Glädjande nog så meddelar min kära hustru som är högstadielärare, att bland de musikintresserade så är vinyl det enda rätta. Skönt att kunna säga att det finns fin ungdom!