onsdag 23 februari 2011

”(The girl’s got) Limits” vol. 2

”Tut-tut”, säger Kissie.
”Tut-tut”, säger Hitler.

Helt plötsligt dyker det upp ytterligare en busbild i min inkorg. Har ni inte läst? Hon är oskyldig, kränkt och ledsen! Skärp er.

6 kommentarer:

xstx sa...

Skaru på DYS i Oslo?

slygeoduck sa...

Nästan så jag ville att hon skulle stå fast vid vad hon tycker. En liten mänsklig glimt där någonstans under alla lager av foundation och brun-utan-sol.

Herral de Santina sa...

XSTX: Det har jag mkt svårt att se hända.

Johan Eklund sa...

Men... "Khadaffi ska ta självmord som Hitler". Alltid något. Svensk rubriksättning äger. Synd att inte Kissie går i samma tankar. Hon kunde vara Goebbels. Eller Himmler. Eller Åkesson.

Flieshmaster sa...

”Här med [skriv ihop] tar jag avstånd från alla rasistiska och nasistiska[nazistiska] åsikter. Jag ber dock om ursäkt för mitt utbrott på nyheter24’s reportrar. Andledningen [anledningen] till varför jag ragerade [reagerade] som jag gjorde var en den självklara andledningen [anledningen] att jag kännde [kände] mig så fruktansvärt kränkt när någon försökte vinkla det till att jag skulle ha några som helst rasistiska åsikter [tvivelaktig meningsbyggnad, upprepar anledningen]. Jag tar helt och hållet avstånd från det som sagt, jag tycker alla männsikor [människor] är lika mycket värda.”

Hon blev alltså kränkt för att man påtalat att hon beblandat sig med rasistisk propaganda och tar avstånd från det? Människor som har skrivandet som yrke borde rimligtvis lära sig stava.

Johan Eklund sa...

Man behöver inte kunna stava för att göra rubriker...