tisdag 1 maj 2012

Municipal monsters (1:a maj)”Pappa, pappa, så många monster!”.

Tur att Muncipal Wastes etthundraåttio gram tjocka vinyl kommer med en poster föreställande omslaget. Olivia Obliteration krävde monstren på sin vägg. Matchar den befintliga konsten, som ni ser.

Otur att själva skivan är halvt förlamad rent musikaliskt. Jag gissar att gränsen för punk-o-metallisk nythrash gick vid tre fullängdsalbum. Det här är nummer fem. Deppigt.I övrigt har jag hoppat ytterligare en demonstrationsdag då revolutionen inte är kompatibel med Olivias sovtider. Istället valde vi att grilla sojakorv i Aspuddens parklek.

Bland horder av barn diskuterade vi vuxna KKK: kröka, käng och Kent. Där finns många beröringspunkter.

Väldigt många.

För övrigt anser jag att Socialstyrelsen bör förstöras.

2 kommentarer:

Yoda sa...

Undrar just hur djurförsöken gick till.. Sönderstressade vita möss som blir bombarderade med 100dB vitt brus under några dygn tills socialstyrelsen har sina bevis? Gör ett test där Maiden spelas på 100dB med Bröderna Hårdrock som försökspersoner istället. Resultatet kommer att få varenda nåljävel i varenda Dövhetsvarningsmätare att vara lika orörlig som Domar efter en kir för mycket.

Anonym sa...

Fredrik påminner om Shane Macgowan i de där glasögonen. Men han har la inte lika galna tänder så tror inte att det är en förolämpning.