söndag 6 maj 2012

Västerbotten wasteland vol. 2, a.k.a ”I like your manifesto, put it to the testo”Jag kallar den ”Karl vs. Karl – who will survive and what will be left of them?” (Sverige, 2012). Mitt nästa konstprojekt är att göra en piñata av Lennart Holmlund, alias v75kungen.Hardcore lifestyle i Mullsjö är lågoktanigt när det gäller sex, droger och rock. Vi spelade brädspelet Rock Science. Underhållande, roligt, avslappnat. Men frågorna. Eh. Frågorna.

Dels så känns det som att det är, tja, kanske trettio olika band representerade. Led Zeppelin, Guns N’ Roses, Deep Purple, Metallica, System of a Down, Black Sabbath,
AC/DC, Bon Jovi.

Och så vidare.

Dels så är stegen mellan de tre olika svårighetsgraderna – lätt, medium, svårt – helt skeva.

Slutsats: kul, men en känsla att av att du spelar igenom det rätt fort. Vilket såklart är helt fel för ett kunskapsbrädspel som för evigt ska regera lördagsmyset.

Kugg- eller bara klåparfråga: ”Vilket av dessa band räknas som thrash - Wasted Youth eller Municipal Waste?”

Rätt svar är då såklart Municipal Waste. Problemet är att Wasted Youth må har börjat som hardcorepunk, men andra och sista albumet ”Black daze” (1988) är tidstypisk thrash. De står till och med listade i Metal Archives, som är stenhårda i sin gallring. Se – här.

3 kommentarer:

Sulla sa...

Vilken spännande frisyr han har, Karl.

Anonym sa...

Den klassiska vectors-frillan, ain't nothing to fuck with.

Parne sa...

SULTANA OF PING! FTW!