onsdag 1 september 2010

”Banging porn stars is cool when you are young not in your mid to late forties”


David Sandströms porrpenis till vänster. Evans porrautograf till höger.

Tre saker jag missat under den gångna veckan och sålunda är fullständigt sist med i bloggosfären. Men ändå – kuuul.

1. Porrknutten Evan Seinfeld från Biohazard går lös på Blabbermouth. Mycket underhållande. Helt sjukt att min mor hängt med den dåren.

2. Superidolen Lena Andersson går lös på barnfödarhetsen. Mycket smart och sant: ”Även Sverige är en del av klimatkatastrofen. Att tala om glödlampor och plastlock men aldrig om antalet människor är absurt. Naturresurserna räcker inte, vilket leder till krig. Trots det befrämjas barnafödande av hela samhällsandan.”

3. Supervännen Dagger Deb går lös på att Ke$ha och Krille delar stylist.Festival 2008. Jag och Death Row-Henrik står och fnittrar i en korridor. Niklas Kvarforth från Shining smyger förbi likt en svart spindel. Han ser min t-shirt från Void. Lägger armen om mig, visar upp sina knogar där samma engelska ord är tatuerat, och säger ”Void… such a beautiful word”. Sedan dricker han upp Henriks starköl och säger ”Mmmm… så smakar äkta kärlek”. Han går vidare, vi fortsätter fnittra. DCHC 1982, Krille, Shining, Ke$ha – rimlig kedja.

3 kommentarer:

Lille skutt sa...

då har hon en själsfrände här. han har oxå en minst sagt negativ syn på barnafödandet. hittar inte hans manifest än men det är misantropiskt. o manifestet innehåller en referens nära vegan straightedge-scenen. om nån kan lista ut den så kudos?

Jenny sa...

Den här killen hade också fattat det här med överbefolkning. Grym underhållning.

http://www.dn.se/nyheter/varlden/gisslandrama-pa-discovery-channel-1.1163272

Lille skutt sa...

skulle länka till samma gubbe som jenny under men det glömdes visst bort. tydligen krävde han att Discovery skulle propagera för en minst sag radikal befolkningsminskning. lösningen på problemen fanns i boken My Ishmael. alltså fortsättningen på Ishmael. Som var populär i den amerikanska hc-scenen