måndag 13 september 2010

”Keep them in line, you’ll teach them well/So they’ll shut off their minds and won’t try to rebel/Teach your children well”

Och Jesus sade: Låt barnen komma till mig och hindra dem inte! Ty jag vill redan från mycket tidig ålder blåsa lögner i deras outvecklade hjärnor och fingerpulla deras små stjärtar, så att de skola hava ett långt liv av mentalt rövknulleri att se fram emot.

”– Om inte du påverkar dina barn så kan du vara säker på att någon annan gör det. Det vore fel av dig att inte dela med dig av det bästa i livet till dina barn, säger Cilla Stjernberg. Båda framhåller att det faktiskt står i Barnkonventionen att barn har rätt till en andlig vägledning – något man inte talar om i dagens sekulariserade samhälle.”

”I boken ges många praktiska tips, som att i god tid skriva in gudstjänstbesöket i kalendern så att barnen är förberedda och det inte faller bort, och att förse barnen med kristen media.
– Många säger att det bara var av nåd som deras barn förblev i tron, men jag tror att det handlar om gemensam och målmedveten vägledning, säger Cilla.”


Jag vet inte om Dagen fortfarande får presstöd. Men jag antar det. Går det inte att styra om de pengarna till Nationaldemokraternas tidning, så de får lite mer ekonomiskt svängrum? Nationell Idag är betydligt mindre iskylande obehaglig än Dagen. Kalla kårar diiirekt.

Hitler ain’t got shit on Jesus, Allah och deras kohorter. Doug Stanhope, som jag hade nöjet att se live för ett par år sedan, säger det bäst av alla: ”You know that new nazi? He used to be a pope! No shit?! I’m fucking outta here, that guy is dangerous.”

1 kommentar:

Fredrik sa...

Man kan läsa om påvens mörka historia i boken Dödahsvsrullarnas hemlighet, av alla böcker. Uppföljaren till Heligt blod, helig gral - den boken som var hela grunden för DaVinci-coden.

Bra böcker. Utom kanske Dan Browns bok som är lite väl tillrättalagd. Lite som Toto - det är inte dåligt, men det är liksom inget motstånd. 8)