fredag 3 september 2010

Bursting out (right out of here)

De två senaste veckorna har varit intensiva. Arbetslös, föräldraledig, oplanerad Umeåresa, festival, dödsfall. Jag tar en internetpaus för att komma in i rollen som hemmapappa, och inte bara vara ett kringflackande spöke. Jag vet att jag har sagt det förr men den här gången menar jag det. Ni kommer inte att höra ett pip från mig på minst ett par veckor. Lovar och svär.

Under tiden tycker jag att ni ska tänka på det här och känna kompakt rädsla för vår framtid: ”Prinsessan Madeleine, skådespelaren Izabella Scorupco och tv-kocken Tina Nordström hamnar i topp när svenska män får lista sina drömkvinnor. Samtidigt uppger 43 procent av männen att de har svårt att förstå vad kvinnor egentligen menar. När männen får utse Sveriges manligaste man hamnar hockeylegenden Börje Salming i topp, tätt följd Magnus Samuelsson som en gång har titulerat sig som ’världens starkaste man’. Även skådespelarna Dolph Lundgren och Mikael Persbrandt tillhör toppskiktet.”

Män – Mars.
Kvinnor – Venus.
ICBM – nu.

Dasvedanja motherfuckers.

…och glöm inte att rösta. Både här till höger och i verklighetens folk-valet den 19 september.

6 kommentarer:

smegMMA sa...

Ta hand om dig, lille vän.

Herral de Santina sa...

Tack store vän.

Bamford sa...

Men are from Mars and women want their penises.

Anonym sa...

INTERCONTINENTALBLACKMETAL

Fredrik sa...

Nu kan du byta blöjor i fred. Jag har bytt ett par nu. Lika kul hela tiden! 8)

Pär Arvidsson sa...

"Goldman Sachs rekommenderade köp av kontorsvaruhuskedjan Staples och lade aktien på sin "conviction buy"-lista. Staples ökade med 2,0 procent."

Grattis till Jim Sadist, hoppas dom har konvertibler i företaget.