lördag 5 mars 2011

Mitt enda livsmål är att överleva Bert Karlsson så att jag kan dansa på hans grav och slita ut minst fyra par myggjagare. Minst!



En helt vanlig dag på en tidningsredaktion. Plötsligt dyker Bert Karlsson upp. Han morsar på lite folk, hänger, dricker kaffe, snicksnackar, är social. En svag doft av svavel följer honom i spåren. Iskalla vindar av brunt sveper genom kontorslandskapet.

Jag tittar på Bert Karlsson. Hans aura äter mina sinnen. Hans blick förtär min själ. Jag börjat huttra.

Jag stirrar ner i avgrunden. Avgrunden stirrar tillbaka.

Min mentala status slirar. Den slirar rakt åt helvete.

Jag finner att jag plötsligt blivit mer rasmedveten. Och borde vi inte prata mer om hur vi ska begränsa invandringen? Om vi slänger ut alla som inte är vita, försvinner inte all brottslighet då? Jo, det låter rimligt. Så gör vi. Bort med packet, Bert. Ta zigenarna först så att du får ha ditt Sommarland ifred, gubevars!

Jag reser mig och börjar gå mot kafeterian, glad i hågen över min insikt angående Svea Rikes framtid. Jag känner ett oförklarligt och övermäktigt sug efter en äkta, pursvensk negerboll. Det ska minsann smaka, jojomensan! Ingen politiskt korrekt chokladboll här inte! Nej nej, en neger-fucking-boll ska det vara. Inget pjosk, Bert.

Väl ute ur rummet släpper Bert Karlssons jedigrepp om hjärnan och jag återfår mina sinnens fulla bruk. Det vill säga, att jag önskar att en rimlighetens självmordsbombare ska rusa in på redaktionen och ge Bert Karlsson en redig björnkram rakt in i den eldiga evigheten. Eller i alla fall ge honom Aids. I huvudet. Så att han dör. Mycket, mycket snart.

För att citera min gode vän Jonas angående Bert Karlsson: ”Han skulle kunna iscensätta napalmregn över en hel flyktingkonvoj utan att svenska folket skulle tappa respekten för honom.”

Någon borde iscensätta ett napalmregn över det svenska folket.

12 kommentarer:

Fredrik sa...

Du förvandlades alltså till dåren steve, som tror man vinner debatter om man befinner sig i Midgård, såväl fysiskt som mentalt.

Jag provade den där soppan, jordärtskockgrejen. Med negritarom. Passar ju bra i den här posten.

Snart kommer trollet. 8)

Fredrik sa...

Var fan är receptet så jag kan länka? 8)

Herral de Santina sa...

http://canthateenough.blogspot.com/2011/01/soup-nazi-system-decontrol.html

Herral de Santina sa...

Här är ett exakt recept:

Skala ett gäng jordärtskockor, typ 6-7 stycken.
Skär dem i bitar.

Finhacka ett par charlottenlökar, 3-4 stycken.

Fräs löken i smör eller olja så att en är mjuk.
Lägg i kockorna och låt dem fräsa lite också.

Häll på vatten, typ 4-5 dl vatten. Lägg i en grönsaksbuljongtärning eller använd grönsaksfond.
Koka i runt 10 minuter tills kockorna är mjuka.
Ta från plattan och mixa allt med en stavmixer.
Slå i grädde, mellangrädde funkar fint. Häll i mörk rom, inte tokmycket, 3/4 dl kanske.
Låt småkoka ett par minuter.

Salta, svartpeppra, och lite caynnepeppar.
Ta en näve persilja eller timjan och klipp ner i soppan.

Fredrik sa...

Den blev grymm!

http://fredrik-d.blogspot.com/2011/03/idag-har-varit-en-speciell-dag.html

8)

Tack för tippset.

Steve sa...

Stor humor att du nämner mig - för jag får väl förmoda att jag är den vedervärdige rasisten som du kommenterar - på din lyteskomiska dagboksblogg. Först är man på middag och inmundigar god mat och sedan kommer man hem och får efterrätten serverad i form av några portioner dråplig sinnesslöhet á la Fredrik. Tack för att du finns.

Fredrik sa...

Så läge du hittar på din verklighet har jag inget att tillägga. Hälsa Hitler. Han håller med dig.

Steve sa...

Eftersom ditt förståndshandikapp rentav har längre rötter än Yggradasil så finns inga som helst förhoppningar till bot eller bättring. Däremot så måste jag ändå än en gång blottlägga den komik som du lyckas generera gång efter annan. En person som förnekar eller ignorerar statliga utredningar och dito statistik och i samma överviktsansträngda andetag påpekar att budbäraren till ovanstående information "hittar på sin verklighet" har sannerligen nått nya nivåer av självförnedringshumor.

Förresten så noterade jag på din förträffliga blogg att du är arbetslös. Provat att kontakta "Snickeriet" i Norrköping? Enligt devisen att man inte ska skratta åt utvecklingsstörda så är det dock snart dags att lämna dig i fred. Du behöver vård snarast, för en sån som du är ingenting annat än en fara för samhället.

Steve sa...

Yggdrasil. Vill passa på att varna för Fredrikviruset - hans kontaminerande skräpposter slinker igenom de bästa av brandväggar och stavningskontroller och sprider sig likt en pandemi över Midgård.

Fredrik sa...

Jag säger det här en gång. Jag känner mig inte alls bekväm med att diskutera med dig. Förutom det faktum att du är obegåvad i bilbiska proportioner, är du också helt befriad från etik: jag bjuder dig och ditt vansinne till min blogg. Jag har ingen lust att stå i Cristoffers cybervadagsrum och ta platts. Inte för mycket platts i alla fall. Antingen gör du som jag säger, eller så håller du käften. Här säger jag inte ett ord mer till dig. Förutom: du ger dig fortfarande på min dyslexi, så hedrande för dig...

Steve sa...

Min etik bygger för det första på att jag skiljer vuxna människor från icke-vuxna; för det andra så tar jag hänsyn till hur andra personer bemöter och tilltalar mig.

Det här är sanningen: du är en dåligt påläst, känslostyrd och överlag mycket undermålig debattör, och för att använda dina egna ord, i sammanhanget "obegåvad i bilbiska proportioner". Du mötte någon som var mer intelligent, påläst och som har en vassare tunga, men du är alldeles för liten som människa för att erkänna det. Nu retirerar du till det virtuella ormbo du kom från, en plats jag aldrig mer vill besöka, så tack men nej tack till inbjudan. Men för all del, du kan ju fortsatta RASA över den eskalerande rasismen - eller så vinner du ett ens av självinsikt och börjar rasa i vikt i stället, samt använder din yrkeskompetens till att mura igen din egen mun, för dina "analyser" klarar sig världen bäst utan.

Limma med hast sa...

"Jag känner mig inte alls bekväm med att diskutera med dig."


Kanske bäst hittills.
:)