torsdag 3 mars 2011

Dan Park från Umeå, a.k.a. Knarkar-Dan, a.k.a. Nazi-Dan, slår till igen – eller?



Är det allas favoritkonstnär Dan Park som ännu en gång är ute och tar elskåpen i besiktning? Vi får hoppas.

Dock var IJCHE före. Se här och här.

Bilden ovan är tagen av Patrick Kampmann. Kudos.

7 kommentarer:

Anonym sa...

¤like¤

=)

Primo Geront sa...

Magnifike Dan ställde för övrigt ut sina verka på den eminenta tillställningen "Identitär 2011" i helgen. Uppenbarligen bokad av någon i kontraproduktivt syfte. Hans framfart (de av er som träffat personen ifråga vet att det handlar om framfart blitzkrieg-stil) går att läsa om t.ex. i detta saxade inlägg från den fantastiska sidan nordisk.nu där användare Hartlepool skriver:

"Dan Park hade en del intressanta saker i sin utställning. Rent personligt så hade man kunnat önska lite mer av den gode herren. Dan dök upp tidigt under förmiddagen, redan då packad som få.

Undertecknad stod och sålde öl och då gick Andreas N upp på scenen och sade att vi sänkt priserna med en tia, så att ölen kostade tjugo kronor. Dan, som blev överlycklig över initiativet, rusade omedelbart fram och köpte på sig ett helt gäng öl. Han talade högt och upphetsat om vilket fantastisk drag detta var av oss, och han förklarade glatt att han nu hade råd att köpa mer öl för att han just sålt en del av sina saker. Jag tror att han själv stod för ungefär hälften av vinsterna på alkoholförsäljningen."

Tidernas bästa bokning säger jag. Jag tänker direkt att tänka på den gamla Håll Keft-Tuben från LKPG som kunde föra sig på ungefär lika charmant vis. Top notch!

Herral de Santina sa...

1658: Jag är inte direkt förvånad över att du har koll på en identitär konferens. Jag är dock glad över att du delar med dig.

Nu har jag läst alla kommentarer på nordisk.nu ang. detta möte av nationella kämpar. Fantastisk läsning.

FANTASTISK läsning.

Jag gillar att de betackar sig för ”subkulturella, trasiga, och oseriösa personer”. Jag gillar ändå mer att vissa personer efterlyser folkdans till nästa år. Och att de rasar mot alkoholförsäljningen.

Får jag följa med nästa år?

Herral de Santina sa...

…alltså igen: FOLKDANS!

Genom folkdans skola dessa ariska krigare motverka islamiseringen av Svea Rike.

Awesome.

Primo Geront sa...

Näru, det där spektaklet ställer jag mig långt ifrån. För att låna en rad från en vid Oxford University disputerad blekings hardcorelegend: "Svalt ointresse". Ungefär lika långt som jag helst och mycket gärna håller mig från Dan Park. Kombinationen av tok-katoliker (De Geer), Dan Park och John Järvenpää är lite för mycket freakshow för min smak. Låt stolpskotten hagla. Rob Halford live i Vatikanen känns på rak arm som en rimligare tanke.

Folkdans, folkdräkter, mocka spiltor på Bondens dag, Astrid Lindgren m.m. Ändå så finner vi en vid representation av muppar från steroidstinna hooligans på sjukkassa till akne-ansatta MMA-fluktande spinkisar till målare. Ok, bilda kö... Alla i kön, ner till vänster tack!!!

Anonym sa...

1658 - polare till dig?

http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/535950-kissies-bror-var-aktiv-nazist

Anonym sa...

Tyvärr inte. Verkar vara en bra kille.