torsdag 30 oktober 2008

En business manager på en kommunikationsbyrå spexar till det


”Det är bra musik också. På övervåningen spelar de 70- och 80-talshits, och nere spelar de house. Jag gillar att spexa till det så jag väljer oftast övervåningen. Michaelpiruetten är ett favoritmove. Jag har också ett secret move som heter ’fönstret’. Man gör ett fönster med fingrarna, öppnar det, sticker ut huvudet och sen stänger man det.”

Relativt ofta får jag känslan av att jag är med i en ”Truman Show”-liknande verklighet. Där i princip alla omkring mig är skådisar som följer ett manus, och regissören släpper alla spärrar och vill se hur mycket jag pallar innan jag bryter ihop. ”Kom igen nu, vi kollar hur mycket snubben tål, han är nära bristningsgränsen nu, mer galenskap, mer idiotier, mer dumhet! Nu!!!”.

Ja jävlar. Första tecknet på mentalsjukdom eller är jag utsatt för en konspiration på riktigt? Bara för att jag har storhetsvansinne behöver det inte betyda att jag inte är offer för en komplott. Eller nåt.

5 kommentarer:

bingo bratt sa...

Haha, jag dör. FÖNSTRET! Priceless. Den ska jag lätt köra nästa gång jag går på lokal. Tänk dig scenariot: Man kör lite skön front row banging, cursar och ser ond ut. Helt plötsligt tar man till sitt "secret move" - fönstret! - och alla på stället blir sonika helt häpna.

Christoffer 138 sa...

Snälla, gör det nästa gång du ser Amon Amarth.

Anonym sa...

Och appropå spex,
från gårdagens GP:

http://www.ufomagnet.com/temp/gift.pdf

Och förklaringen:
http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=454732

Nästan lite synd att de publicerade artikeln, det var lite spännande att spekulera.

Dagger Deb sa...

Hade det varit the christoffer jonsson show hade jag inte kunnat vara med. Hur troligt hade det varit att jag skulle kunna hålla käften om något sånt?

Noak sa...

Haha. Hans secret move borde gå att utveckla. Går det att få spröjsar på fönstret till exempel?