fredag 10 oktober 2008

Dagens outfit


Igår, när jag var på L.A. Guns på Göta Källare, insåg jag att sleazemodet inte fungerar i ett välmående Sverige. Människorna på Sunset Strip under 80-talets Los Angeles levde på kemikalier, luft och groupies. Stockholms medelklassiga glamfanatiker verkar leva på bullar med smör, öl och sina föräldrar. Herrejävlar, om du har kropp som Marshmallow Man – klä dig inte i slimmade, röda latexbyxor. Du kommer ändå inte att se ut som New York Dolls.
Kvällens tema för männen var man boobs, splittnytt Jack Daniels-linne, oerhört degig fysisk samt Blackie Lawless nuvarande ansiktsform. För kvinnorna gällde… eh, nej, jag vet inte riktigt. Jag inte van vid konserter där tjejernas enda uttryck för om de gillar musiken, är att kråma sig. Alla kvinnor på stället, och då menar jag alla, stripdansade helt distanslöst så fort något som jag antar ska föreställa ”groove” infann sig.
Nej, den enda killen på hela stället, bortsett från mig och mitt sällskap, som såg bra ut är snubben här ovanför. En tidlös hårdrockslook med avslappnad less is more-attityd som fullkomligt skriker ”jag gillar musiken, fuck your trendy fashion”. Lika rätt på Dortmund 1983 som i Stockholm 2008.

Mer om L.A. Guns senare. Nu ska jag sätta ihop en filmfestivalkatalog på 348 sidor.

5 kommentarer:

Daniel Josefsson sa...

Haha! Vad sa du att bilden skulle användas till? "Ursäkta, får jag ta en bild på dig? Alla här ser ju ut som spån, men du ser cool ut, så jag skulle vilja skriva om dig på min blogg."

Herral de Santina sa...

Ja, alltså, det var typ exakt så jag sa. Inget ljug.

Anonym sa...

Dagens Outfit = mitt nya favoritinslag på bloggen

Slobodan Burgher sa...

skit i vad som fungerar, slayer t-shirt = gudomligt.

Anonym sa...

Är det inte samma kille som sitter bredvid Strage på Byrårocken?