onsdag 15 oktober 2008

Är inavel socialt accepterat igen?


"Dansbandskampen"? Plötsligt kom min frukostmacka upp igen, bara så där.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Tycker du får vässa till hatet lite. Lacka på dansband! Är det 138 år 2008?

Och haja att Queen Of Hardrock ska vara med i detta tvprogram!

Herral de Santina sa...

Peter Settman rakt i nyllet kl 7 på morgonen gör att jag är mer lättstött än vanligt. Och gammalt hat rostar aldrig.

Ska hon det, på riktigt? Fy fan vilket mongo.

Anonym sa...

Just ja, aset Setterman var med. ALLA som har lett eller kommer att leda "Så ska det låta" förtjänar all vrede, så ditt hat var befogat.

Yes, enligt Jannati så är det så. Hon ringde honom nyligen för att prata lite. Och erbjöd sig att komma ned till CU-kontoret för att spela upp lite nya låtar.

Herral de Santina sa...

När?! Jag kommer.

Anonym sa...

Köpte hennes "platta" på Black Hole då jag tänkte hon borde va med i boken. Lätt de sämst investerade femtio kronorna i mitt liv.

Anonym sa...

Granviks info är riktig, jag har nog aldrig sett fram emot något så hemskt - så mycket. Hon ska enligt egen uppgift ingå i bandet DOLLIEZ (eller liknande) som utgörs av enbart tjejer. Jag tänker sitta och heja så länge hon är med.

Linnéa: Vadå, vad är det för fel på gitarrspel på mellanstadienivå och feministisk propaganda i skön kombination? Om du köpte utgåvan med armband som bonus finns verkligen inget skäl att klaga.

Anonym sa...

Linnéa: Skojar du? Jag tycker plattan/demon är svinbra (på riktigt)! "I give you want you want, oh" - shit vad läcker hon låter när hon sjunger det. Men hon ser ju lite ut som ett sagotroll.

David: Låt oss bränna en liten förmödenhet på att smsrösta på Dolliez.