fredag 18 september 2009

Anna Anka: The plastic surgery disaster continues

”Anna Anka om framtiden:
– Det är så många tv-bolag som har kontaktat mig med idéer, så jag har kastat in en resa till Sverige nästa vecka. Jag kanske blir en svensk Martha Stewart, säger hon och skrattar.”

Igår spådde jag att fru Anka har ett eget tv-program i Sverige innan årets slut. Mina kollegor var skeptiska. Idag är det ett annat, mycket mer sorgligt, ljud i skällan. De har förståt att jag har rätt. Nästa stora stjärna i rutan blir en sönderopererad, antifeministisk, rasistisk stenåldersskåning som lever sitt liv i en American Express Platinum Card-injicerad och prostituerad mental gråzon. Det är, som en person i min yrkesmässiga närhet sa, ”förbannat bra tv”.

Vi får de förebilder vi förtjänar och tydligen förtjänar vi hundbajs.

Uppdatering: Igår gjorde Göran ”The game of the arseholes” Hägglund ännu ett trött utfall mot ”kulturvänstern” och storstadens ”radikala elit” som hånar och misstänkliggör ”vanliga Svenssons”. Undrar om Hägglund tycker att jag är elitistisk som avskyr att Anna Ankas kvinnohatande, smårasistiska överklassupptåg förvandlas till underhållning? Är det inte mer föraktfullt att utgå från att Svennebanan i stugan är en mental lådbil som vill ha den här typen av glättigt plastförpackad avföring?

2 kommentarer:

Per sa...

Alla borde hata borgarkärringar. Med lite tur leder Ankan oss dit.

JC sa...

Vad tröttsam Göran Hägglund är. Snacka om att vara populistisk. All konst är anti-kärnfamilj, Anna Odell-typer finns överallt etc. Om han gick till vilket lokalt konstmuseum som helst eller åkte till kulturföreningar runt om i landet så skulle han konstatera att den mesta konst (eller kulturutövning) som görs här i landet är tämligen traditionell och kostar inte skattebetalarna ett jävla dugg.

Marcus Birro har sagt att KD är det partiet som är mest punk i Sverige. Jag antar att du har en annan uppfattning?