lördag 19 september 2009

I Just Can't Hate KD Enough

Angående den här kommentaren från JC:

”Marcus Birro har sagt att KD är det partiet som är mest punk i Sverige. Jag antar att du har en annan uppfattning?”


Han är en katolsk fotbollsfanatiker från Göteborg som byggt hela sin karriär på det lidande poetlivet, som numera svängt om och bygger den på att vara en folkhemskär Svennebanan. Jag är en sportföraktande gudsförnekare från Umeå i total avsaknad av karriär, som baserat mitt liv på mottot ”fuck art let’s slam” och anser att Vatikanen skulle tjäna mänskligheten bättre som parkeringsplats.

Seriöst – påven? You having a laugh?

Så, JC – you do the math. Det enda jag och Birro kan enas om är att vi tycker att Sisters of Mercy samt barn är det bästa.

Har han verkligen sagt att KD är punk? Då är han sannerligen helt slut som människa. Vad är det för fel på folk som ska hävda att partier som KD och SD är radikala och går mot strömmen, och därigenom är bra, coola och punk? De vågar ”ta bladet från munnen”, är ”politiskt inkorrekta”, säger ”sanningen när ingen annan törs”. Att deras sanning stinker verkar ingen ta notis om. Hela KD:s ”politiskt inkorrekta” vurmande för folkhemmet mynnar ändå ut i samma gamla ”you’ve got a pussy/I have a dick/So what’s the problem?”-resonemang där man är man, kvinna är kvinna, kärnfamiljen är kung och bögjävlarna ska brinna i helvetet.


Idag kräktes Olivia på min japanska originaltröja från Societic Death Slaughter.

10 kommentarer:

JC sa...

Tja, misstänkte att du skulle ha en helt annan uppfattning, men även jag tyckte att det uttalandet var något av det mest förvirrande jag läst. Ville bara tipsa dig, det är ju alltid kul med logiska kullerbyttor...

Hjalle sa...

Men du måste hålla med om autogiro är metal?

Herral de Santina sa...

Vem gör inte det?

Micke Punk sa...

Jag är av outgrundlig anledning fortfarande medlem i svenska kyrkan. Rent pragmatiskt tänkte jag nog passa på att gå och rösta emot kd-homofoberna och sverigedemokraterna innan jag drar mig ur.

Slobodan Burgher sa...

KBD, inte KD, ar punk.

Anonym sa...

ho ho ho. ord vitsar rules.

Steve sa...

Vad är man och kvinna om de inte är man och kvinna? Den sydafrikanske/-a löparen/löperskan, är hon framtidens människa, menar du?

Herral de Santina sa...

Jag tror nog att du fattar exakt vad jag menar. Spela inte dum. Eller saknade du Lucky Luke-tillägget:
”En man är en man, en kvinna är en kvinna, och en häst är en häst”?

Steve sa...

Förlåt. Vet du vad, Christoffer? Vi tycker olika om mycket, men vi hatar båda Anna Anka. En sak undrar jag dock: vilket kön är/har hon? Har ankor kuk?

Herral de Santina sa...

jag tror ingen vet vad det är.