torsdag 17 september 2009

Idag pratar vi om att…

Shrinebuilder-albumet är bra, men kanske inte så bra som jag hade hoppats.

Om:s ”God is good” är bra, trots det religiösa etnosvänget. Eller kanske just därför. Krillebus: Kulturkofta och världsmusikfanatiker #1. Men i ”Meditation is the practice of death”, sjunger Al verkligen ”I’ll send you to cleric school” och ”the destroyer of the ghost boy”?
Nej, det gör han naturligtvis inte. Al meddelar att han sjunger ”Negates now illusorics/Ascendant to the cleric school/Stands upon ground of flight and claims freedom/Destroyer of the ghost void”. Nära.

…att Skitlivs ”Skandinavisk misantropi” kan vara mycket bra.

…att W.A.S.P. på Debaser Medis kan bli årets konsert. Lyssna på ett nytt spår från kommande albumet här. General Doom peppar.

…att Mogi är ”Veckans babe” i Expressens fredagsbilaga.
O-R-I-M-L-I-G-H-E-T.
Men reportern bjuder i alla fall på världens roligaste särskrivning: ”pigg var”.

…att Rammsteins nya video är en redig porrvåffla, XXX-style, samt att Cornelia en gång svimmade längst fram på en Rammstein-konsert för att hon köpt nya bondagebyxor istället för mat.
O-R-I-M-L-I-G-H-E-T x 2.

…att nya Kiss, enligt Close-Up-redaktionen, tydligen är ”fräsch”. Återigen: O-R-I-M-L-I-G-H-E-T.

Ikväll…

…går vi på elitmediabaluns när Fredrik släpper ny bok och presenterar oss som 138, destroyer of the ghost boy.

7 kommentarer:

. sa...

Kiss = fräscht var ju ironi, ditt nöt. Häng me di svängarna, Ghostboy.

Anal Elf Kid sa...

Orimligt att man kommer undan med att använda ordet "punk" till det här utan att hamna i fängelse.

http://www.youtube.com/watch?v=QJOH0zf9Fq0

SheerFaith sa...

Om plattan är ju grymt bra...ser fram emot att höra Shrinebuilder och att få läsa intervjun med Al i nästa nummer av Sveriges bästa blaska.

Anonym sa...

Rammsteins nya video däremot. Punk as fuck!

Anonym sa...

Nej nej nej. Punk ass fuck.

Anonym sa...

det är bara att erkänna: ni heterosnubbar som sägs vilja vara del av någon "annorlunda" kulturscen (och ni är alla så "annorlunda" att ni är förvillande lika varandra i allt) - eg. drömmer ni om att ha sex med en porrmainstreamad solariebränd blond kvinna (och det fanns visst en sån där "spännande, annorlunda" dominatrix med också *tihi*) precis som nämnda tyskband.

Micke Punk sa...

On man inte ser det humoristiska i låten eller per automatik tycker att heterosexuellt samlag(eller manlig ejakulering) är förtryck är jag ledsen att man fått genomlida det där. Rätt fjantig låt och video.
Känns ändå typiskt inskränkt av anonym att dra alla heterosnubbar(oavsett subkultur) över en kam. Jag känner flera heterosnubbar som inte drömmer om det, men det är inte poängen. Istället för att bry sig om vad andra tänder på kan du väl vara nöjd med det du tänder på.