onsdag 23 december 2009

Fredriks födelsedagskalas: En miniodyssé i bilder, orimliga incestrykten och serietidningsscenarion


Fredriks presentbord.

Identifiera gåvor från familjen Röstlund Jonsson.
NEU!
-tavlan är en extremt limiterad present direkt från ena killen i bandet (han som låg med svenska flickor men som nu är död).


Hipster-Christoffer, Mattias, Fredrik, Anders.

Vi diskuterar ett helt orimligt rykte som gör gällande att en mycket känd svensk medieperson brukar bli avrunkad av sin biologiska mamma. Fast bara när han är ledsen på semestern, som tröst liksom.
Jag säger det igen: O-R-I-M-L-I-G-H-E-T.

Och Anders konstaterar att jag är den andra personen på en vecka som han träffat som blir glad av att prata om Status Quo 1972. Den andra killen är Robert Wells. Jag är i tryggt sällskap. Sedan förvandlar Hipster-Christoffer allt till ”Stockholmsnatt” genom att proklamera att Watain är det nya dubstep”.

Reflektion 1: Helvete, how can Bianca be such a Nite Alert Baby?!
Reflektion 2: Jag är helvetiskt avundsjuk på att Linda numera är en gate. Oh, vad jag suktar efter Krillegate. När, säger jag – när?!

Bonusreflektion så här i juletid: Gammal men fortfarande naggande hatisk sågning av monarkin. Jag har ännu mycket att lära av föraktets och galenskapens vindlande kulturkorridorer.

8 kommentarer:

Tomas sa...

Angående ående Status Quo så håller jag med om att Piledriver är en finfin platta. Vill till och med hävda att man i lugn och ro kan köpa allt fram till 1976 utan problem. Men Dog of Two Head, Piledriver, Hello! och Quo är grundkursen.

Anonym sa...

"Sedan förvandlar Hipster-Christoffer allt till ”Stockholmsnatt” genom att proklamera att ”Watain är det nya dubstep”."

Vad innebär detta?

Kristofer sa...

Jag vet inte! Men jag tror att det var ett sätt för mig att skylla min uppskattning för det där kompakta - nästan tramsiga - mörkret på samma sätt som jag gillar, säg Mary Anne Hobbs senaste dubstep-mix Wild Angels.

Steve sa...

Jerry Williams dotter heter Bianca.

Strage Punk sa...

Hoppas ni runkade tillsammans. Det är viktigt.

@crj138 sa...

Du tänkte som Status Quo brukade göra på turnéerna på 70-talet? Under ett täcke. Trve story.

Anonym sa...

Watain är det nya dubstep. Fy fan, jag spyr. Funeral Mist då, hipstersnubben? Vad är det? Funeral Mist är det nya baile funk?

Hipster-Kristofer sa...

Jag var aldrig inne på Baile funk, är jag rädd. Saknades lite nerv, och så hade de aldrig några snygga kläder. Men jag kan tänka mig att Funeral Mist kan representera den evangeliska fjorddiscon under 2010?