torsdag 17 december 2009

The Temple Ritual: En försenad odyssé i bilder, Tommie, socialdemokratisk kulturutövning, vegskrov och Jonas Granvik-bonus

För en vecka sedan spelade Sonic Ritual och Saturnalia Temple tillsammans i Uppsla. En mycket lyckad tillställning (läs här och här) även om jag inte lyckades dokumentera den då bloggkameran låg kvar hemma på köksbordet. Nu har Viktor lallat bilder. Så här såg det ut:


Saturnalia Temple.


Du tror för ett ögonblick att du befinner dig på en svart mässa, en ockult härdsmälta med direktkoppling till ett astralt plan och en annan verklighet. Icke. Det här är Sverige. Här sysslar vi med socialdemokratisk folkbildning och jordnära kulturrockande. Basta.

”State control/State control/This is studiecirkel control”


Blackout in the doom room.


Krille och Linnéa.


4 x Tommie Temple: Everybody wants a piece.
Insert referens till den där Carola-låten här.


Omslaget till den limiterade livekassetten vi sålde i Uppsala.
Never to be seen again – like a ghost.


Så här sömnigt kan det se ut när det blir ersättningsbus till Knivsta och därefter pendel. På plussidan räknas att de glömde ta betalt, så när vi kom fram till Stockholm brände vi resterna av vår mäktiga reseersättning på…


…Max och 4 x vegskrov! Se, genast gladare miner. Jag valde dock att testa deras nya falafelmeny för första gången. Visst, helt okej. Men något skrov var det ju inte.


Eftersom Viktor rensar sin kamera en gång var sjätte månad får ni här en liten bonus för att minnas de där svunna, ljuva sommarmånaderna. Så här såg det ut när jag fick ragg på Peace & Love 2009. Tänk vad en päls kan göra för ens sex appeal.


Why?
Why not?
Kanske hårdaste frontmannen någonsin.
Hur gick det till, den lille sparrisen?

6 kommentarer:

zessoa sa...

men hur hård var han när han började leka axl rose?

Basse sa...

Stiligt med lite bilder, och att man lyckades komma med på ett hörn. Provåkte Mother Hearse i veckan, snurrade riktigt fint.

Basse sa...

Stiligt med lite dokumentation, inte ofta man lyckas komma med på vimmelbilder. Provåkte Mother Hearse i veckan, snurrade riktigt fint.

Herral de Santina sa...

Zessoa: Va, vem? Jag, Granvik, Tommie, Linnea?

Basse: Ja, det är en stabil kärra den där likbilen.

zessoa sa...

cal såklart

http://www.youtube.com/watch?v=2fMW4IgGWic

Anonym sa...

Discharge - city of fear . Hitlåt ifrån massacre divine(underskattad)

http://www.youtube.com/watch?v=lZAZLvjWAns