fredag 2 december 2011

White light, white heat, white lacesSe där. Nu ska jag se om de subkulturella klädkoderna gällande ringmärkning justerats sedan nittiotalet, eller om jag kommer att få AFA-spö ikväll. Väl mött.

...noterar för mig själv att den sociala självbevarelsedriften stoppar mig från att döpa denna bloggosfärattack till "White light, white heat, white power". Sell-out, is I.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror att det är så sönder-ironiserat (som min patetiska generation) att ingen vet om du driver, eller faktiskt är nazze. det är ju lätt att vifta bort.

/Johannes

Hitler sa...

Nazi-laces går alltid på tvers, aldri i kryss!

Mvh,
Der Spiegel, avd. Oslo

Skin, skin, skinhead sa...

Så där kan man ju för fan inte snöra ett par kängor... om man möjligtvis inte är fjorton år och köper alla sina attribut på Blue Fox. Och nej, det funkade inte ens på 90-talet.

Fredrik sa...

Jag bah: finns det regler om snörning också?

Men bryt dem då.

Marky sa...

..otroligt nog har jag märkt att folk har börjat glott mera och noterat ens klädsel (jag är skinhead, och nej-inte flagg eller högerarms viftande sådan) Det känns så otroligt att det fortfarande finns kvar i folks medvetande...liksom, mitten av 90.-talet är över.

Per sa...

Hahaha. Jag hade fan pikat dig hela kvällen. Och ja, den snörningen duger inte. Jag har en prima olivgrön Alphabomber som var med i den svenska skinnskallesvängen på 90-talet, kommer från en gammal vänsterskinnskalle. Intresserad? Den har givetvis varit i Oslo och firat julblot med Oslo SHARP. Borde väl gå hem hos såväl hipster, HC kid, skinnskalle och punkare? Lite dålig metalcred, men inget som inte en väst fixar.

Mikael Sörling sa...

Snöra om, snöra rätt!