måndag 17 januari 2011

Pleasure to patch


Mina ögon må vara förhärdade och slitna, men det där ser ut som en ”Pleasure to kill”-ryggtavla. Skulle den typen av Plattanpunkare verkligen ha Kreator på sin jeansväst?

Inte trovärdigt Adam Tensta, inte trovärdigt.

8 kommentarer:

Anonym sa...

jävligt glest nitade jackor också. snål stylist.

Anonym sa...

neger med crass tröja som snattar folle, surrealism

Johan Eklund sa...

Helt sann iakttagelse. Punkare har ju som bekant inte bra musiksmak, så att de skulle lyssna på kreator är fullständigt... orimligt.

;)

DK sa...

En "plattanpunkare" hamnar i Göteborg under benämningen "Vasa punkare". Åtminstånde när jag var yngre och gjorde studiebesök i den kretsen.

Anonym sa...

Det är inte nån trovärdig punkar känsla som ska förmedlas här. Det är paralleller till dagens blatte ungdom, modsen och punkarna. Handlar om sysslolöshet i all anda.
Jag som inte alls är en punkare förstår ju att det här är inte ett steg mot att visa att nu är Adam en punkare.
Se lite djupare istället för att tro att någon försöker exploatera "din" kultur eller vad det är du försökte säga med Kreator grejen. Må bäst!

Herral de Santina sa...

Tur. Och. Ordning.

ANONYM: …för att du tänkte att Crass inte gillade multikulturalism, stöld och alkohol?

JOHAN EKLUND: Ha ha ha… FOAD. :-)

ANONYM: Jag sa inget om att exploatera en subkultur. Jag sa inget om att Tensta försökte fronta som punkare. Jag bara pekade på en ytterst subtil detalj som blivit helt fel. That is all.

Och jo, budskapet är så uppenbart att till och med en så obildad person som jag lyckades snappa upp det. Det känns som att jag sett exakt den här videon x antal gånger förut. Oerhört vältuggat upplägg och utnött dramaturgi.

DK sa...

Fast apan var ju nice ändå, stackarn kan inte haft en ordentlig filmroll sedan 70-talet.

Martin sa...

"Skulle den typen av Plattanpunkare verkligen ha Kreator på sin jeansväst?" Större chans för Kreator än vad som helst som inte är Exploited och hela det köret, poppig punk som ramones toydolls asta osv, polarns band, LöC, samt band som heter typ Necroflensmantix. Tysk thrash går före ex. svartvit-estetik-hcpunk för dem, de måste ju positionera sig gäntemot crustare, eller nåt.