lördag 15 januari 2011

Tävling: Vinn Paper på vinyl


Bathtub Shitter-singeln på rosa vinyl har inget med kraut att göra.

Kalla fakta, rakt av. Kör, bara kör:

Paper är från Stockholm. De spelar rasande och monotont rivig rockmusik och är fantastiska. Jag har bloggat om dem oräkneliga gånger. Ni vet att de har min välsignelse.

Nya singeln heter ”Coming from you”. B-sidan ”Meaningless” är exklusiv för den här utgåvan, medan titelspåret är taget från deras andra album ”Mischmasch” som släpps den tjugotredje februari. Släppet högtidlighålls samma datum med en konsert i Fritz’s Corners regi på Lilla Hotellbaren.

Vill du snylta och ladda ner singeln ”Coming from you” gör du det här. Vill du vinna ett materialistiskt, fysiskt existerande exemplar på vinyl gör du det här under.

Tävling!
Denna sjutumssingel är pressad i femhundra exemplar på svart vinyl. Jag lottar ut två. Tidigare har jag ställt frågor om Olivia Obliterations vikt, hennes längd samt hur mycket grind Napalm Deaths ”Scum” egentligen innehåller. Den här gången blir det enklare.

Motivera varför just du ska vinna en Paper-singel. Max 140 tecken, precis som på Twitter. Lämna din motivering inklusive epostadress som kommentar. Tävlingen pågår tills jag får två värdiga segrare.

26 kommentarer:

Parne sa...

Jag ska en ha en platta. Why? För att frågan jag messade dig idag är kanske den bästa fråga du någonsin fått, förutom: Ska vi knulla? Om du dessutom skickar skivan, så pallar inte mitt samvete längre, då måste jag skicka Fallen Angelvinylerna till dig och DR-Henke omgående. Du har bollen. Kram.

Herral de Santina sa...

140 tecken sa vi. Kram, och – nästa!

varning sa...

Jag behöver Paper på vinyl eftersom jag alltid missar dem live - detta för att jag oftast får reda på att de spelar samtidigt som de spelar.

K.J.L.S.I sa...

För att jag har aldrig hört Paper och tror mig att jag kommer att tycka det låter illa. Enlighten Me!
livetsominsats@gmail.com

varning sa...

Måste man verkligen lämna mailadressen här i kommentarsfältet?

Herral de Santina sa...

Ja. Helst. Vad kan hända? Är du en 30-årig artist som dödshotar vargjägare och därför är rädd för att gå ut med din identitet?

Dennis sa...

För att jag hatar reggae. Nog sagt.

dennisfahlgren@gmail.com

varning sa...

Nej, det värsta som kan hända är nog att till exempel Dr Mrs Luisa Estrada hittar min adress och börjar skicka mail till mig om att vi ska göra affärer ihop och hur mycket pengar jag kan tjäna ($18,000,000.00USD). Fast det gör hon ju å andra sidan redan.

Herral de Santina sa...

Nästan så att du vinner på den motiveringen. Motivering på helt fel sak, men ändå.

varning sa...

Jag kan ju lyssna på vinylen medan jag gör affärer med Dr Mrs. Det bästa av två världar, liksom.

johan sa...

jag borde vinna för att jag får aldrig min paper-tröja som jag skulle få när jag vann papertävlingen på deras myspace i våras.
djyoe(at)hotmail.com

Skaparstigen sa...

Vår 3-åring växlar just nu mellan 2 cd. Kiss Greatest Hits & Kiss Alive. Han klarar dock inte av vinylspelaren än så jag tar TACKSAMT emot en sån singel.

skaparstigen(snabela)gmail.com

Preben sa...

För att jag är bättre på matte än alla andra som försöker vinna skivan.

do you dream of noise ? sa...

jag behöver den, för jag har allt annat dom har släppt på vinyl (även den gamla 7" som dom släppte för massa år sen)
krimor99(at)hotmail.com

Anonym sa...

Paper på vinyl det låter spännande.. Why, Jo för jag har inte en aning om vad det är för band... Man kan ju alltid hoppas på grisdöds. Nää tacka vet ja gamla Bruce Banner dem visste var skåpet skulle stå! Thrash_and_burn@hotmail.com

Martin sa...

För att jag lyssnat på An Object så mycket att jag kan peka ut varför de borde ha livebasist el egen ljudis, men själv har jag inte skivan. smashbassism @ gmail.com

Johan sa...

Aldrig hört talas om bandet. Jag vill gärna veta om din musiksmak är bättre än min. Älskar vinyl.

the.neowolf (snabela) gmail.com

Stones sa...

Blev ju givetvis nyfis om vad detta kunde vara, googlade fram deras MySpace och fann ett band som lätt riktigt bra, skönt sväng i det monotona. En 7" skulle ligga fint i skivspelaren.

jss(snabela)algonet.se

760 sa...

min tjej lyssnar på manhattan transfer.
jag skulle gladeligen lyssna på kiss alive resten av livet istället.

hivmannen@hotmail.com

Anonym sa...

Vore grymt om jag vann den, för med en 6 dagar gammal son finns varken tid eller fokus att jaga limiterad vinyl i skivaffärer.

mail(at)rikardgranbom.se

Erik sa...

Därför att min dotter på två år kan sjunga halva manboy a cappela och behöver något nytt ( hon är i trottsåldern och HATAR pappas skivor...)
eriklinge@hotmail.com

Herral de Santina sa...

@760: Jag måste bara skjuta in kort – Manhattan Transfer?! Det är nästan grund för skilsmässa.

Benjy sa...

Jag gillar b-sidor, och om den här sjutummaren har en bra b-sida kan jag spela in den på ett b-sidsblandband.
nirvana_spirit@hotmail.com

Anonym sa...

För att jag i alla år sparat och kittlats av de där kasseterna Calle gav mig för mer än 10 år sen. Nu utan bandspelare och med Papersvält. Därför. Och när/om jag vinner spelar jag ner hela Karlstad med er musik och didjäjar röven av alla.
Jag håller tummarna och skickar kyssar!
Hälsar Anna.

Räkan sa...

För att vahettere du snodde mina cigg en natt i Hudiksvall '99.


johannesnylund@hotmail.com

Bryggaren sa...

Jag har efter lång jakt hittat ett ex av Sykets slutsålda EP. Limiterad!! Vinylsamlandet är en drog, hjälp mig falla djupare in i beroendet!

andreas.hggstrm @ gmail.com