fredag 22 januari 2010

Information Iphone speed survival highway:
The road to hell starts right here


”No way! Is that really a limited Meanwhile t-shirt?! From that bitchin’ Canadian tour they did 3 years ago? No way, that’s retarded!”
”Yes way. Yes retarded.”

Jag firar 10 år (minst) av att kallas sellout – komplett med grundlösa, löjeväckande anklagelser om att sakna integritet och värdighet – med att gå på Landet. Det är som sig bör: allt och alla är en episod av ”Stockholmsnatt”. Längst fram dansar en tjej med Tank Girl-look. Alla killar har små, små svarta mössor upprullade över öronen (DC-style?). Ironiska mustascher står att finna i varje hörn. Märkliga klädstilar frodas. På scen står ett krautband från Konstfack och spelar hutlösa Hawkwind-stölder. Deras trummis är den enda på stället som sticker ut. Han är väldigt gammal, rundlagd, har en träslöjdsmagisters grånade hästsvans, trött uppsyn samt en alldeles ny The Haunted-t-shirt. Yes way. Han ser konstigt cool ut när han håller stadigt takt i motorvägsrocken. Jag tänker dock bara på Carcass och går hem.

Dagens ilandsproblem: jag har fått en gratis Iphone. Det är begagnad och lite flottig. Jag är missnöjd då jag hade sett fram emot att få packa upp den där fina, skinande svarta kartongen. Istället fick jag en kantstött telefon i ett kuvert. Hur som – jag ha ny telefon, nytt telefonnummer. Om du känner mig kan du maila så får du det nya numret. Om inte kan du få det ändå. Krille 1.38: The people lover.

I övrigt: Jag tror jag ska klippa mig.

6 kommentarer:

Mats F sa...

Ärligt talat, hur stor är du egentligen? På alla bilder där även andra människor medverkar verkar du vara minst dubbelt så lång och bred. Har du månne extraknäckt som bodydouble på Manowar-omslag?

Herral de Santina sa...

Nja, egentligen inte. Jag ser mest till att plåtas med väldigt små människor. Om de är lika långa, eller länge, så kör jag en Danzig och tvingar dem att stå en halvmeter bakom mig.

SS sa...

Stod du på en pall på era "nakenfoton" precis som Dregen på det där bandfotot på Payin´ The Dues? Stor humor att han är nästan jämlång med Kenny på det kortet.

Viktor sa...

Ja, de där jävla sotarmössorna är fan inte ok nånstans.
Men Landet och Judit och Bertil är nog krogar att undvika om man vill slippa se dessa.

johan, aka trixy sa...

haha, fantastiskt. senast jag råkade ramla in på landet var det naturligtvis precis som samma sak, dom där jävla mustacherna och sotarmössorna
bra skrivet!

för övrigt har jag inte hört en enda haitier ropa yankee go home

Jenny sa...

Ja det duger verkligen inte att se ut som en indian om du tänker ta ditt jobb på sosseblaskan på allvar.