fredag 5 februari 2010

Mysfredag i soffan

Nyheterna.
Cornelia: Bengt fucking Westerberg alltså. Plockar ut 800 000 kronor för att sitta på en hedersstol i Röda Korset. Värdigt.
Jag: Fast han reste sig ur soffan back in the day när avskummen Bert och Ian satte sig.
Cornelia: Ja, det var bra. Men inte 800 000 kronor-bra.

Samtal vid middagsbordet.
Jag: Vissa saker fattar jag inte. Som Sade. Alla snackar om henne, överallt, hela tiden. Som på jobbet tjatar alla om Sade. ”Kommer Markus att ge fem plus eller fyra?". Sade hit, Sade dit… Vad i helvete, är inte det som Enya? Sådan musik som spelas i hissar för att driva folk till självmord?
Cornelia: Nja, det är väl mycket bättre än Enya. Men det är väl som med mig och Grace Jones. Hur låter ens Grace Jones? Varför är hon så uppskattad och hajpad? Häftiga kläder kanske men hur låter musiken?
Jag: Tja… Det är väl typ… Disco? Och hon har knullat med Dolph Lundgren, världens mest irriterande och avundsvärda människa.
Cornelia: Va?
Jag: Ja, det räcker inte med att vara bra på en sak. Nej. Han är Hollywoodstjärna, karatemästare, boy toy åt Grace Jones, trummis och civilingenjör. Eller om det är kemiprofessor. Jag minns inte. Poängen är att Dolph inte nöjer sig med att vara bra på en sak. Nej, han ska vara bäst på allt. Han och Nicke Andersson. Fuck ’em.
Cornelia: Jaha. Du tänker så.

4 kommentarer:

don sa...

pratar ni så där och tänker "folk fattar ingenting"? låtsas ni att en programledare sitter och nickar bredvid er?

Cecilia sa...

Hur kan man inte älska en kvinna som har gjort det här skivomslaget? http://getmeawayfromhere.files.wordpress.com/2009/01/grace_jones_99.jpg

Och som spelade den oförglömliga amazonen Strangé i Boomerang, klicka fram till 03:50:
http://www.youtube.com/watch?v=0qiLGWJ3sJU
"Afterbirth! Steel Vagina!"

margret sa...

Har heller aldrig hajat grejen med Grace Jones, men typ alla killar jag hängt me älskar bruden, så var re Dolf hela tiden. Kommer sakna att jobba och ta en rök med dig. Som substitut följer jag nu hatet!
Cattis Barnard

Herral de Santina sa...

Detsamma. Starta en blogg nurå så jag kan följa dig. Fuck FB! :-)