måndag 12 januari 2009

”Suck your own cock/You mental priest”


1 x stenchoresingel jag vill byta bort/sälja samt 1 x bortslösat engagemang.

Jag har problem att sova och kan inte sluta tänka på exakt hur långt vi människor är beredda att gå för att passa in och inte sticka ut. Trots att det innebär att kämpa för att accepteras av människor som inte vill veta av en. Som i ”De ofrivilliga”. Eller som i exemplet ovan.
Jag har i många år förundrats över den förbittrade kamp som homosexuella för i syfte att få gifta sig i kyrkan. Att samkönade par ska ha samma rättigheter/skyldigheter som heteropar är ju givet. Men att kriga för att få vigas i en kristen kyrka av en kristen präst inför en kristen gud – varför? Det är ju uppenbart – eller för satan, allting bygger ju på att:

1. Kyrkan som institution hatar de homosexuella och skriver i sin bok att de ska brinna i helvetet.
2. Prästerna som individer hatar de homosexuella och anser att de ska brinna i helvetet.
3. Gud som påhittad sagofigur hatar de homosexuella och dömer dem till helvetet.

De kristna har alltid, och kommer alltid, att spotta på bögar och flator. Hela deras tro grundar sig på icke-acceptans, löjliga regler och fördömande. Men istället för att via långfingrets subtila diplomati säga ”vi skiter väl i er kärlekslösa gud med sin förkrympta gubbkuk av stål, ta er lilla klåparklubb och kör upp den i röven”, så omvandlas allt till en retorikdebatt kring vad själva ordet ”äktenskap” innebär. Det blir en absurd balett som mer och mer påminner om hur Bill Clinton försökte slingra sig ur Lewinsky-affären genom att utröna exakt vad ordet ”sex” betyder. Är kyrkans äktenskap förbehållet man/kvinna eller kan även man/man och kvinna/kvinna slinka igenom den helige faderns fördömande nålsöga och få knulla utan att riskera skärselden? Att jag, som gudsförnekare, skiter i denna fråga är självklart. Frågan är varför en individ så gärna vill lova evig kärlek inför en gud som hatar den individen för just det den är.

Bra soundtrack till insomna: Hawkwinds ”Warrior on the edge of time” och ”In search of space”, samt Nuclear Death Terror med ”Ceaseless desolation ep” och Hellshocks ”Only the dead know the end of the war”. Stenchspace rules the night.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Det är ju inte precis alla homosexuella som vill gifta sig i kyrkan, det finns gott om flator och bögar (för att inte tala om alla bisexuella) som ger kyrkan - och/eller äktenskapet - fingret.

Anonym sa...

Och det finns även gott om homosexuella som faktiskt är kristna och vill kunna gifta sig i kyrkan. Och säkerligen ännu fler som bara helt enkelt fattar att vi trots allt lever i ett "kristet" land och vill ha samma rättigheter som resten av sina landsmän.

Tror du även att:
1. Alla muslimer spöar sina fruar.
2. Alla judar har stora näsor och jobbar på bank.
3. Alla punkare (är horor) är bittra mobbade politiskt korrekta tunnelseende fascister.
4. Alla hårdrockare går på Kellys/Anchor 3ggr i veckan, tar brudar på fittan och endast äter fet, friterad, gravt köttbaserad kost.

osv osv osv.

Känner du överhuvudtaget några kristna? Hatar de bögar?

Det är lätt (och oftast kul) att generalisera, men inte alltid så korrekt.

Den Beforskade sa...

"Tror du även att:
1. Alla muslimer spöar sina fruar.
2. Alla judar har stora näsor och jobbar på bank.
3. Alla punkare (är horor) är bittra mobbade politiskt korrekta tunnelseende fascister.
4. Alla hårdrockare går på Kellys/Anchor 3ggr i veckan, tar brudar på fittan och endast äter fet, friterad, gravt köttbaserad kost."

Var detta ett inlägg för att påpeka att generaliseringar inte är korrekta?

Herral de Santina sa...

Du missförstår mig Johan. Utgångspunkten för mitt inlägg var den debatt som förts de senaste åren, där de politiska partierna (typ alla utom KD) och den homosexuella rörelsen kämpat för att tvinga kyrkan att acceptera och utför homosexuella vigslar. Detta har kyrkan kämpat mot hårdnackat, och gör så än idag. Allt har resulterat i en debatt huruvida det ska kallas "äktenskap" eller ej, då kyrkan gör gällande, med stöd av bibeln, att detta enbart kan gälla man/kvinna. Och, att enskilda präster ska kunna vägra att utföra homovigslar om de anser att det strider mot deras tro.Då är min fråga, som jag skrev: varför kämpa så hård för att accepteras av folk som inte vill veta av en? Vad är poängen? Lev ditt liv som du vill.
Läs lite nogrannare nästa gång. Det är alltid kul och lätt att läsa snabbt och inte fatta, men inte alltid helt korrekt.

Anonym: det vet jag mkt väl. Jag utgick från den debatt som förts i mainstreammedia.

Anonym sa...

Inget missförstånd alls, jag förstod att det var det som var poängen. Men merparten av inlägget gick ändå ut på att förklara hur mycket kristna hatar bögar.

Så jag frågar igen, känner du några kristna, och hatar de bögar?

Du är självklart berättigad att ha en egen åsikt, men det är en ganska bred grupp av människor som du dömer. Sverige är inte Italien, självklart finns det ortodoxa bibelfundamentalister här också, men i regel fungerar inte kristendomen riktigt så här.

Min poäng är väl att jag tycker att kristendomen som måltavla är sjukt tröttsam och väl enkel i ett land som detta. I alla fall om man är över 20 och har växt ifrån tonårssatanismen.

Svenska kyrkan som institution är givetvis till stor del förlegad och onödig, men om man tänker efter. Håller alla kristna med Svenska Kyrkan till 100% i alla frågor? Håller alla sossar med sd i alla frågor? osv osv. Allting är alltid en fet jävla gråskala, svart/vitt existerar inte. Typ.

"Den Beforskade": Tihi, kul och provokativt svar. *Imponerad*

Anonym sa...

Det mest bisarra i allt det här är väl att kyrkan (det vill säga de delar av svenska kyrkan som har arbetat för den här förändringen) verkar tycka att de är så himla "progressiva" och "toleranta". Som om äktenskap nånsin kan vara progressivt, och som om lika rättigheter handlar om tolerans. Den kristna självförhärligande självbilden är äcklig.

Anonym sa...

Kristna homosexuella brukar ju peka på att bibelns huvudsakliga budskap är att Gud älskar alla. Sen är ju bokstavstroende alltid dumma i huvudet.

Unknown sa...

När inträffade det senast att en av dessa bokstavstrogna kristna som hatar bögar stenade grannen till döds för att bar två olika typer av tyg på samma gång?

Eller för att han oldade två olika typer av grödor i samma blomlåda? Eller åt skaldjur?

Allt enligt deras "heliga" skrift...

Anonym sa...

Judar äter ju fortfarande inte skaldjur för att det står där i tredje moseboken.

Käkar kristna harar, klippgrävlingar eller gris? För det får man fan inte! Enligt 3 Mo 11. Men, enligt samma bok får man käkar vandringsgräshoppor, solamgräshoppor, hargolgräshoppor, hargolgräshoppor och hagavgräshoppor. En massa jäkla gräshoppor, helt enkelt! Smaskigt!

Om en kvinna föder en grabb så är hon oren i sju dagar efteråt, men föder hon en tös så är hon oren i två veckor. Gud älskar alla!

Dock pratas det om flytningar i 3 Mos 15. "Om en man har flytning ur lemmen, är det en oren flytning." NO SHIT!

Jag tror iofs att man precis som med Koranen menar att allt som kommer efter det ursprungliga stället något är skrivet gäller. D.v.s: Står det senare i Bibeln att det är okej att vara homosexuell så är det det som gäller. Det sista som står skrivet är det som gäller, men därom tvistar de lärde.

Bara så ni vet!

Anonym sa...

så på alla punkter där jesus säger tvärtemot sin farsa (som laid down the law ganska ordentligt i gamla testamentet), är det jesus ord som gäller?

najs!

Anonym sa...

tja, "reborn" kristna brukar ju hela tiden hävda att Jesus lever i alla och rätt sällan prata om Gud, så visst. Jesus är snübben hela dan.

Fast, det konstiga, och det har väl tagits upp rätt många gånger redan, är varför black metal-människor avskyr bögar så mycket? Går man på vad merparten av de kristna tycker så borde man ju vara bög OCH satanist för att vara så hädisk som möjligt.

är Limp Wrist och Pansy Division de ultimata black metal-banden, med andra ord?