söndag 25 januari 2009

"Lock up your children/The axeman is coming"



Jag hoppas att de snart kan avslöja att han gillar hårdrock, eller rollspel, eller ägnar sig åt någon annan socialt avvikande sysselsä…

”Han gick under namnet Satan. Han var alltid blek och svartklädd. Hans långa hår var fett och stripigt”

Ja, jo, nu är vi på rätt väg men ändå inte…

”Enligt tidigare arbetskamrater var 20-åringen ett ’filmfreak’”

Yes! Där satt den. Äntligen. Tack.
Jag låter som den där svagsinte seriekaraktären från Norge, Nemi.
"Bara för att man har svarta kläder betyder det inte att man är en mördare och jag gillar goth och uppvisar grava autistiska störningar och äter massa godis och går och lägger mig när jag vill och ingen ska säga åt mig vad jag ska göra och jag gillar killar med låååångt hår och fittskägg blah blah blah blaaaaah.”
Seriöst, det här är ännu en sådan där på riktigt-grej. Vilken vuxen människa med någorlunda sund mental status gillar Nemi på riktigt? Eller är jag bara otroligt i-landssur för att jag inte kommer att få se det här (obs, det är den riktiga anknytningen till rubriken, jag är väl inte plump heller), eller det här, eller det här, eller detta? Ja, ni fattar.

5 kommentarer:

Anal Elf Kid sa...

Jag trodde redan att det var avklarat att han antingen hade hemmasnickrad corpse paint ELLER försökte se ut som Heath Ledgers Joker-tolkning? I det fin-fina Flashback-forumet postade esset MrCheeba följande:

"Med tanke på ansiktsmålningen och valet att ta livet av dagisbarn så kan man ju misstänka att det rör sig om någon slags satanistinspirerad typ som har sjunkit långt ner i ett hål av underliga föreställningar rörande ondska och elände. En produkt av den morbida och äckliga satanisthårdrockskulturen med sina uppseendeväckande idiotiska och frånstötande texter. Strössla med lite vanlig gammaldags "knäpp i huvudet" diagnos samt en släng av stora goth-sjukan så har vi sedan ett instabilt psykfall som helt uppgasad på samtidens mest förkastliga kulturella uttryck och idéer ränner iväg och begår dådet."

Skarpt. Signaturen Sotern väljer att vädra sina sexuella mindervärdeskomplex med följande mästerverk:

"Fy fan vad bögig han ser ut. Typiskt kriminella svin, de är smygbögar trots en homofobiskt attityd för att dölja sin bristande manlighet.
Om han blir rövknullad i fängelset så ser han det väl bara som en bonus.

Må han brinna i helvetet"

Om jag hade haft en tidsmaskin så hade jag låtit belgaren åka tillbaka i tiden till när dessa två herrar gick på dagis.

Anonym sa...

Ingen peppar på att se Amebix i danmark alltså...

Herral de Santina sa...

Anal: Eh, vänd dig inte till rättshaveristernas hemvist för åsiker.

Anonym: Danmark?

Anonym sa...

"Hans enda egentliga fritidsintresse ska ha varit fantasyfilmer och dataspel."

Då lyssnade han säkert på Slipknot också.

Anal Elf Kid sa...

138: Know thy enemy etc.