fredag 17 juli 2009

”I am the Refused
You won't fuck around no more”

För alla er som ska bege er till den kulturella harmageddonfestivalen Sonisphere kan det vara värt att kika lite extra på gruppen som kallar sig Anthrax (från och med nu benämnt som ”Anthrax”). Dennis Lyxzén – Sveriges sexigaste man, Vännäs främste son – ska med största sannolikhet framföra Refused-låten ”New noise” ihop med ”Anthrax”. Hur det låter när ”Anthrax” gör det själva kan ni se här.

5 kommentarer:

Lil Cis sa...

KNÄPPT!!!
Hur vet du det här?
Nu vet du ju vad du ska göra i helgen, hoppa på bussen direkt!

Herral de Santina sa...

All seeing, all powerful blog being 138.

calle granehult sa...

Lär knappast hända. Anthrax har ställt in.

"Tyvärr måste vi meddela att Anthrax ställer in sin spelning på Sonisphere i imorgon lördag på grund av att sångaren Dan Nelson igår oväntat informerat sitt band om att han är allvarligt sjuk och inte kapabel till att resa eller uppträda den närmaste tiden. Medlemmarna i Anthrax är otroligt ledsna över det inträffade och vi alla önskar att Dan snabbt återhämtar sig."

Andréas sa...

är Dennis Lyxzén från Vännas? denna lilla håla där jag hyrde mina första VHS-filmer i en kiosk vid järnvägsstationen... ljuva 80 tal. Hoppas de får till en bättre version när han är me.

Herral de Santina sa...

Nej, jag fick veta det efter inlägget. Jag föreslog att DRP skulle sjunga hela ”Anthrax” set. Han hälsade att han helst sjungit ”Indians”.