söndag 5 juli 2009

Ingvar Kamprad:
Ye olde genusmedvetna vegannazist

Två saker som kan göra mig till flaggviftande patriot:


Ikea serverar pur veganmat.


Ikeas herrtoa har ett skötbord.
Ett skötfuckingbord.
herrarnas toalett.
I hur många andra länder ser du det?

Kudos Kamprad.

7 kommentarer:

. sa...

Jag har också varit på Ikea idag. När jag vaknade imorse gillade jag människor. Nu har jag varit på Ikea så nu gillar jag dem inte längre. Men vetepilaffen var ju onekligen god.

Parne sa...

Jag tog dottern och åkte till grannkommunen en dag i höstas. Ty där finnes ett badhus med en superb avdelning för barn som vill leka och bada. Efter ett tag märkte jag att dottern gjort tvåan i badblöjan so to speak. Tror du att det fanns något jävla skötbord på herrarnas? Antingen ska man inte åka och bada med barnen om man är av manligt kön, eller också så är det meningen att man ska lägga barnet i pissrännan när olyckan varit framme. Jag vet inte vilket som är värst. Män som byter blöja är tydligen inte så jävla 2009.

amets sa...

får man var mansgrisig i två sekunder? i så fall: det var ett synnerligen grant fruntimmer du hittat. humor verkar hon ha också, och absurda tatueringar. bara att gratulera.

Herral de Santina sa...

Parne: Vad gjorde du med bajset? Och påpekade du detta för de som jobbar där?

Larre sa...

Jag har varit städare på IKEA Örebro/Australien en gång för länge sen, det var otäckt och jag har en AC/DC tröja till dottern och det beror nog på att jag är från Örebro/Australien men jag har även ett DIY skötbord i den klämmiga väskan som funkar i princip överallt.

Parne sa...

Det tar vi en annan gång. Över den där biran jag har innestående. Eller var det flera?

Pelle Gunnarsson sa...

Vill slå ett Hail and Kill för Naturhistoriska Riksmuseet i Stockholm.
Där finns i källarvåningen skötbord även i herrarnas toalett.