måndag 21 juni 2010

”Black tie/I don’t need a reason why/They come runnin’ just as fast as they can/’Cause every kulturskribent is crazy ’bout a sharp dressed metalhead”


”Gammelmedia FTW! Det här ska jag twittra om!”

”Att sångaren Anders Fridén valt vit skjorta och svart slips känns samtidigt typiskt för In Flames sätt att bryta mot metalmönstret och småprovocera sina fans.”

Rent generellt går det nog att slå fast att de enda som anser att kombinationen hårdrock och vårdad klädsel är provokativ 2010, är just In Flames och Dagens Nyheter. Och möjligtvis Peter Tägtgren.
Möjligtvis.


”Bas? Bas?! Typiskt tjejinstrument. Drokk it. Jag ska bli som den där trummisen som kör ZZ Top-covers och har miljarder visningar på Youtube.”

6 kommentarer:

Parne sa...

Helt ärligt, det finns väl inget mer provocerande än vårdad klädsel kombinerat med hårdrock? Om du vill provocera en hårdrockare alltså. Inte många (hårdrockare) blir upprörd av en patchad väst. Om den inte är kasst patchad alltså.

@crj138 sa...

Helt ärligt, det enda som är provocerande med In Flames är att de är helt värdelösa. Att de klär sig som Refused modell 1996 blir inte ens Nifelheim provocerade av 2010.

Parne sa...

In Flames är precis noll jävla intressanta idag. Du, jag, Nifelheim och många med oss blir provocerade så fort vi ser dom. Du och Nifelheim blir förmodligen lite, bara lite mer provocerade än vad jag blir.

@crj138 sa...

Nej. Inte alls. Det enda som provocerar mig är att de tror att de är provocerande. Som att Anders Fridén med en Grammis och Timo Räisänen uppkörd i urinröret vore det mest provokativa i historien. Zzzzz…

Ivan Djävulendl sa...

Mycket av det som är provocerande med han In Flames är ju att han har ett nylle som gjutet i brons. En skymf mot en annan, som i stil med gamle förbundskaptenen Tommy Svensson ser ut som en blandning av en potatis och en sten i nyllet.

Parne sa...

Det var ju jävligt provocerande. Jag blev förbannad över hur något så värdelöst tilläts släppas fram. Att inte en enda människa kunde säga ifrån redan på planeringsstadiet.