tisdag 1 juni 2010

Stefan & Krister: In name and blood

Cornelia: Calle Schulman gästar senaste ”Schulman show”. De pratar om hans tatueringar. Karin Magnusson, som också är med, säger att det är snyggt på snubbar men trashigt på tjejer.
Jag: Ett orimligt och huvudlöst antifeministiskt uttalande. Bringin’ it down, this hammer I got, 1950’s style motherfucker.
Cornelia: Ja. Men man fick se alla Calles tatueringar. ”Körv” skrivet i ett korvbröd, ”Lindarw”, morsekod för ”kuk”, och så vidare.
Jag: Själva definitionen av spextatueringar. Inte okej.
Cornelia: Äsch, jag tyckte de var coola, plus att han gjort alla på fyllan, vilket är rått. Alla har bara karpar och sina döda släktingars namn nu för tiden. Tack för det, ”Miami ink” och Kat von D. Mindre perfektion, mer buskis i tatueringsvärlden om jag får be.

8 kommentarer:

Scott sa...

Mer buskis åt folket!

Bubblan sa...

Ska vi passa på med en sträckgubbe som kör en gräsklippare över pubis också när vi ändå är igång?

Tack "Miami ink" och Kat Von D för att ni visat världen riktig tatueringskonst.

ThomasNMA sa...

Jag vet inte jag, men det är knappast "perfektion" som är ledordet i branschen, om man säger så. Snabba pengar, dricka sprit på jobbet, kokain, brudar och/eller ett entourage av jagsvaga twentysomethings, visst, men knappast perfektion.

För övrigt vill jag nog påstå att barnens namn och karpar är höjden av buskis. Och folk som fått för sig att såpatatuerarna är världsbäst för att de är med på tv.

Mulle sa...

Kan inte annat än hålla med.På tok för mycket setimentalt tjafs nuförtiden.Och multi-kultitrams med kinatecken,geishor och akvariefiskar.70-80-talister har ingen smak. Blandmissbrukare födda 50-60 tal däremot,vet hur man hackar in snygga motiv,i mitt förra jobb träffade jag många sådana.

@crj138 sa...

NMA: Jag gillat din/er/någons Magique.

Mulle sa...

Sant,sen tatueringsmaskinerna droppade i pris har varje inlandsraggare med självaktning tribaler och barnnamn i skeva perspektiv,fast det är skabbigt på ett dåligt sätt.
Jag hävdar att det är brillormarna som är felet,när tatuerarskrået övergick från kåkfarare till lönnfeta emokids ändrades motivfloran dramatiskt.Man måste ha suttit en volta och ha gulsot för att bedömma vad som är tufft.Det är skabbigt på ett bra sätt. Handhackat och rakaparat kommer snart att vara inne om inte brillormarna stänger sina hippa salonger.

ThomasNMA sa...

138: tackar! Vi kan byta en magique mot nåt avdankat du tröttnat på vid tillfälle.

@crj138 sa...

”Ngt avdankat”? Ha ha ha, ja det skulle väl vara Sonic Ritual/Imperial Leather-t-shirts som jag har liggande. Kan det vara ngt kan du maila mig.