torsdag 3 juni 2010

Home of the hashtome vol. 138

Jag måste rumstera om i såret. Philip Anselmo, mina damer och herrar.

Ronnie James Dio was probably one of the coolest motherfuckers in the biz. A lot of people could say that and just be talking nice, but I'm being very sincere here. Pantera first did a gig with Black Sabbath and Dio in ’93, I believe. It was in Italy. He was just the most down-to-earth motherfucker. He toked weed with us after the gig, he sent "War pigs" out to me, he was just a very, very engaging person.”

Länk här.

19 kommentarer:

David Noaksson sa...

Lägg av. Du kan ju inte hålla på att underbygga ett påstående med fakta och utsagor. Sånt bryter mot SRF-etiken.

perryleopold sa...

Sitter du och googlar hela dagarna för att rättfärdiga din illa skrivna text?

@crj138 sa...

Då och då går jag in på Blabbermouth, en sajt för metalnyheter. Ganska stor. Du kanske har hört talas om den? Try it, you’ll like it.

@crj138 sa...

Perryleopold: Förlåt. Jag förbisåg den allra viktigaste frågan. Ryssvärmen och en iskaffe chockade min hjärna tillbaka till verkligen.

Sitter du och googlar hela dagarna på Dio + hasch + tomte för att rättfärdiga din lilla, illa ursäkt till liv?

Beklagar dröjsmålet.

smegMMA sa...

Hur kan du påstå att Dio rökte hasch!!!? Du ska passa dig jävligt noga.

Meat Fucker sa...

Ja verkligen! ALLA vet att han rökte grääääääs! HITZ FROM THE BONG, YOU’VE BEEN OUT TOO LONG IN THE MIDNITE SEA!

perryleopold sa...

Ja du Kenta, nog för att Google är HUGE men att dom hade kapaciteten att rättfärdiga liv det visste man inte. När du skrev den där svammeltexten hade inte du en jävla aning om hurvida Ronnie slog på en puka eller inte. Simpelt effektsökeri, javisst men att sen febrilt leta efter belägg för detta känns ganska slanigt.

@crj138 sa...

Perryleopold: Jag antar att det är mig du menar när du i din bokstavskombinerande förvirring kämpar med läs/skrivförståelsen och skriver ”Kenta”.

Ett kort svar som till och med du kan begripa och förstå: Jo, jag hade faktiskt en jävla aning om det.

smegMMA sa...

Vad är det för jävla idiot som tilltalar mig utan att räcka upp handen?

perryleopold sa...

Tänkte mest på t-shirten som Kenta Gustafsson hade på sig under Melodifestivalen 1980. Men det kanske inte står på Blabbermouth.

@crj138 sa...

Knivskarpt.

Sulla sa...

Asså, vem visst INTE att Ronnie gillade det gröna? JAG visste det och jag vet ganska lite om klassisk hårdrock.

Tor sa...

"perryleopold sa...
Tänkte mest på t-shirten som Kenta Gustafsson hade på sig under Melodifestivalen 1980. Men det kanske inte står på Blabbermouth."

Detta är så roligt att jag får ont i magen av skratt. Vilken jävla koppling. Tycker att du skall samla alla kommentarer du mottagit under hela Dio-kontroversen. Ge ut skiten som bok och du har din lycka gjord.

Vic Rattlehead sa...

Perry! Om du var en riktig hårdrockare så skulle du veta att Blabbermouth bryr sig föga om svensk schlager från 80-talet. De sysslar med heavy metal. Håll dig till melodifestival du.

perryleopold sa...

Snälla Vic upplys mig vad som kännetecknar en riktig hårdrockare, jag är grymt nyfiken. Kenta var inte schlager, han var punk. Dock inte en riktig punkare.

LSD sa...

Perrymongo. Nu e ja ingen expert men jag TROR att steg ett fö å va en äkta hårdrockare är att veta att DIO va en hasch-fucking-tomte. Som Fight club typ. First rule is: Ronnie is a stoner.

perryleopold sa...

Cirkeln är sluten. First rule is: The laws of Germany!!

Djävulhelena Bergström sa...

Jag gråter mycket i filmer som regisserats av min make, Colin Nutley.

Håkan sa...

Tack Perryleopold för att vi alla fick minnas hur roligt det var under Haschtomte-gate. Dina kommentarer till detta inlägg har absolut varit i paritet med tidigare idiotier, med extra krydda i form av svårföljda resonemang och det smått fantastiska crescendot "Kenta var inte schlager, han var punk. Dock inte en riktig punkare." Tack!