måndag 28 juni 2010

Ingen heter Glen i Gävle


Jonas Granvik och Glen Benton framför en liten bro.

Deicide fimpar Getaway Rock. Så oerhört väntat. De hatar Sverige och älskar att ställa till med problem, dessa sataniska strulputtar.

”Den 2:a juni fick vi via mail beskedet att Deicide och deras europeiska bokare inte längre jobbar tillsammans. Bandet hade enligt uppgift demolerat agenturens buss under Europaturnén i maj. Getaway Rock har sedan dess haft tät kontakt med Deicides amerikanska, globala agent som meddelade att Deicide kommer att göra tre Europeiska festivaler i sommar. En av dessa ska vara Getaway Rock. Vi förhandlade om nya förutsättningar som Deicide, genom agenten, accepterade.

Sent under midsommarhelgen meddelar Deicides agent att de inte längre representerar bandet, och att bandet inte kommer komma till Europa alls i sommar.

Vi beklagar detta, och lovar samtidigt att vi kommer jobba hårt för att hitta en värdig ersättare. Vi återkommer snarast med mer info i ärendet.”

Bokare åt Deicide eller Guns N’ Roses – vilket är det sämre jobbet?

Klassiskt klipp.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ah the ol' "Dancing With The Devil" interview - back when he tried too hard. I'm sure you've seen it but this was followed by them preforming "Suicide Sacrifice" with ball bouncing over the lyrics.

@crj138 sa...

Yup, still have that documentary on an old VHS somewhere. Love all the christian action in it!

Anonym sa...

Nothing like a liitle sing-a-long-a-Deicide. Allsång på Satan =)

smegMMA sa...

Det där jävla bandet är ett uselt skämt. Väntat med avbokning? Minst sagt. Tattare en masse.

Warrior sa...

Tja, ersättaren är ju ändå bra PÅ RIKTIGT, till skillnad från Deicide så vem fan gråter?

@crj138 sa...

Vad ÄR ersättaren?

smegMMA sa...

Leif Edling. Endast. Med ett akvarium.

Thomas Glenn Fischer sa...

Triptykon ersätter pajasbandet Deicide.

@crj138 sa...

En besvikelse. Jag såg dem på Roadburn + ska se dem på Hole in the sky. Och med tanke på att jag gav Triptykons debut 4/10 och avslutade recensionen med ”lägg ner skiten”, så tycker jag väl inte att det är en fullgod ersättare. MEN kul att det blev Tom & co, trots allt, istället för något inhemskt mediokert gärdsgårdsband. Typ Mr. Death. Ska det vara mediokert, då ska det vara internationellt ryktbar mediokrati.

…och sedan var det faktiskt fullt njutbart på Roadburn.