tisdag 29 juni 2010

”100% svensk/Moraliskt korrekt/Carolas barn/Guds barn/Vi är dagens ungdom”

Länk till folklighetens helvete – här.

”– Vad som gör ”Allsång på Skansen” unikt är att det lockar både gamla och unga tv-tittare, säger ZDF:s Ines Trams samtidigt som Carola repeterar med en barnkör. Den typen av tv-program finns inte i världen i dag. Jag vet inte hur svensk tv lyckas locka ungdomar att titta på artister som Carola. I Tyskland skulle unga människor aldrig titta på en schlagerartist.

I Tyskland har ZDF ett liknande program på söndagar.

– Men det programmet lockar bara äldre tittare. Det är otroligt att ungdomar sover över för att få en plats framför scen.

Bakom scen medger Carola att hon har en stående inbjudan till ”Allsång på Skansen”.

– Jag tror att hemligheten bakom ”Allsång på Skansens” framgång är att man känner sig som en del av en större gemenskap. Jag känner mig som en del av svenska folket när jag tittar på tv-programmet, säger Carola.”

Tyskland dömdes, som ett led i botgöringen efter ni vet vad, till att införa skämshyllor i alla toaletter. Det är en liten avsatts där bajset hamnar innan det spolas iväg. Skämshyllan gör det omöjligt att inte stirra sin egen avföring i vitögat, dag ut, dag in.

Ställ den skammen i kontrast med att Carola är en del av oss alla. Addera det faktum att Anders Lundin korrumperar våra unga på ett sätt som får NSDAP att framstå som, om inte oförargliga, så i alla fall mer fashionabla och coolare.

Fråga er sedan om inte Tyskland fick ett rätt bra deal ändå, trots allt.

5 kommentarer:

Jenny sa...

Eller, är det avföringen som tvingas stirra tyskarna i brunögat i evigheters evighet, amen? Är nordiska toaletter hot stuff på svarta marknaden? Borde jag be om ursäkt för den låga (höhö) nivån?
/Blockmongo af Rang.

Mulle sa...

jag som alltid undrat över den tyska hyllan-nu vet jag.

Mulle sa...

jag som ALLTID undrat över "den tyska hyllan" -äntligen ett rimligt svar.

daniel sa...

är det bara jag som tycker att den tyska toa modellen är intressant? en chans att kolla vad man gjort? jag är väl nazist...och vad säger den japanska toan om japaner?

Hanna sa...

Gigtips Lördag! http://www.sienaroot.com/home/?page=news&news_id=135