tisdag 1 juni 2010

”I ride the bloodstained blog/I let the brewage float/I have seen 138’s face/And walked through eternal haze”


In conspiracy with I Just Can’t Hate Enough. Och rollspel.

Jag har skrivit så mycket om dem att jag borde införa en Bombus-blockad, Israel-style. Men icke. Dels för att de är så förbannat bra. Dels för att det gäller att värna om de människor och band som inte räds det asociala brobrännarstigma som I Just Can’t Hate Enough utgör. Kudos.

Lördag 5/6
2 x GBG på Klubb Gås.
Bombus
We Live In Trenches
Sugar Bar, kl. 21-03

”Mycket hasch utlovas självklart till alla tomtar som kommer förbi”, enligt Bombus själva. Passa på att plocka upp deras excellenta debutalbum när du ändå är där. Jag har missat att göra detsamma med We Live In Trenches dito. Är det värt att göra det?

Väl mött.

Soundtrack: ”This means war” av Tank.

5 kommentarer:

Bunke sa...

We Live in Trenches var ju i alla fall väldigt bra när jag såg dom live i veckan.
Gjorde av med pengarna på Bombus vax så jag hade inte råd med något mer.. Ett kvickt myspace-lyssnande säger att det inte är lika bra i studio, men ett snabbt lyssnade på någon låt där säger väl inte så mycket heller.

Jarno sa...

Jag köpte We live in trenches LP för 100kr och det tycker jag minsann att den är värd. Mest också för att Anna tydligen hoppat av bandet och jag diggade kontrasten mellan hennes och Uffes sång, så något sådant kommer man kanske inte höra något mer. Det är en anledning till varför jag tycker att den är värd att inhandlas.

smegMMA sa...

Tror det där bandet spelade här i helgen eller nåt. Jag sket i att gå dit för att jag läst om dom i din blog. True story.

Martin sa...

WLIT är Sveriges mest underskattade hardcore-men-lite-halvt-i-scenen-band.

Anonym sa...

Det är ju ett till band som spelar på Klubb Gås. PMS, stockholms stoltheter.